Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Нед 18 Ное, 2012 14:24 Заглавие: Тони Велков - спортен директор, Кокала - треньор |
|
|
Цитат: | Досегашният старши треньор на Локомотив София Антон Велков от днес става спортно-технически директор на отбора. Това съобщи специално за Гонг президентът на клуба Николай Гигов, който в момента е в чужбина.
Чавдар Цветков става главен мениджър на клуба, Георги Марков остава изпълнителен директор, а Бойко Величков ще е мениджър.
„Натоварил съм този екип да избере старши треньор на отбора, има няколко варианта, ще ги обсъждаме утре“, лаконичен бе Гигов пред Гонг.
По информация на Гонг от няколко източника, Емил Велев - Кокала е най-вероятният нов старши треньор на отбора. Има обаче и други варианти, като сред тях е - до края на полусезона временно Локомотив Сф да бъде воден от помощник треньора Явор Вълчинов. |
|
 |
Pride

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Нед 18 Ное, 2012 15:27 Заглавие: |
|
|
В никакъв случай тоя помияр , КОкала !
Тоя е нема такъв мизерник, подлога, нагъл крадец и авантаджия.АБЕ КОКЪЛ! Не случайно това му е прякора !  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Нед 18 Ное, 2012 16:37 Заглавие: |
|
|
Който и да дойде все тая!Проблемът не е в треньорите,а във Лъжльо и кликата му! _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

|
Пуснато на: Нед 18 Ное, 2012 16:38 Заглавие: |
|
|
Turo_Bufera написа: | Проблемът не е в треньорите,а във Лъжльо и кликата му! |
АМИН!!! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Нед 18 Ное, 2012 16:45 Заглавие: |
|
|
Не ме разбирай погрешно.Аз лично Кокала го ненавиждам.Но те тук се смениха 100 треньора и никой не пасна та той ли.След 3 месеца и той е пътник! _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

|
Пуснато на: Нед 18 Ное, 2012 16:50 Заглавие: |
|
|
Дреме ми ГЗ за Кокала, треньорът на тоя "отбор" е най-последната (ни) грижа в момента... и от 20 години насам. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 18 Ное, 2012 18:00 Заглавие: |
|
|
Джентрееееееее дииииии марееееееееее....  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 18 Ное, 2012 18:10 Заглавие: |
|
|
Да му е честит на Тони, новия пост,
Кокала е шизофреник, говедо,мега гадно копеле,но е и бачкатор,
но както бе казано по горе няма значение кой ще е треньор... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 18 Ное, 2012 18:30 Заглавие: |
|
|
Аз само не мога да разбера едно...Докога ще гледаме едно и също кино??? Тъп, ням,съветски филм! Сега правят това с Тони, което направиха с Митко Васев. Некво си постче там...пореднот...разместване на другите катили около Лъжеца и...бяла тишина..Само не знам какво са му обещавали на Тони, че да се навие Аре който се има повече с него поне предположения да даде...
А иначе Какалашката..ще са екстра тандем с Рендьо...Две тъпи говеда и двама евреи начело на великия ни клуб. Добре че легендите ни не са сред живите да гледа това  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

|
Пуснато на: Нед 18 Ное, 2012 21:04 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Локо София гони треньора
Кризата в тима на Локомотив София продължава да се задълбочава. Железничарите паднаха вчера у дома с 0:3 от Черноморец. На два пъти точен за бургазлии бе Венци Христов, а третият гол бе дело на Уатара. След мача стана ясно, че това е и последният мач на Антон Велков начело на Локомотив. Наставникът развя оставката си, която ще бъде приета утре. Шефовете на Локомотив пък вече усилено търсят негов заместник, като фаворит за поста е Вили Вуцов. |
Кокала не го знам какъв е точно, ама за тоя съм сигурен - това шефът на Палячовците. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 18 Ное, 2012 21:09 Заглавие: |
|
|
само НЕ Вили Вуцов, ама то кой идиот да се занимава с Кайчовата клика,
применро "наше момече" , не е оферта да турят Въличнов, да бъде похарчен човека преди да се излюпил за тая професия, в моментното състояние на Гиговата фирмичка, отделен е въпроса какво качества има за треньор в А група?
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lifes

|
Пуснато на: Нед 18 Ное, 2012 21:11 Заглавие: |
|
|
Най- добрият вариант е Валери Дамянов. Стойчо Стоев също е супер но докато Лъжеца е в ЛОКОМОТИВ няма шанс...
Според мен Кокала няма да се навие, или ако се навие ще избяга на първия ден, като види че няма никакви условия за работа
Най-реалният вариант е Явор Вълчинов. То и без друго от както Окука си замина всеки следващ старши треньр е бил помощник на предишния(без Тони). А и в тоя батак в който е клуба, само някой Локомотивец би си сложил главата в торбата
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 18 Ное, 2012 21:34 Заглавие: |
|
|
Аз съм против да се "похарчват" повече локомотивци за на Кайчо идилията  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BAGER

|
Пуснато на: Нед 18 Ное, 2012 23:38 Заглавие: |
|
|
Аз съм за Стефан Грозданов.Ако той се съгласи да поеме Локото в такъв момент, съм сигурен ,че няма да има такива срамни резултати.Само Бай Гроздан може да ни измъкне от това положение, що се отнася до играта на терена. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|