Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 09 Май, 2011 14:07 Заглавие: ЛОКО(СФ)-ЧЕРНО МОРЕ-14.05.11г21ч(Събота)-Ст.Васил Левски. |
|
|
Определено се връщаме на една ситуация от преди няколко години когато пак едно домакинство с Черно море ни беше решаващо за Европа, взехме го и от там започнаха едни красиви събития За мен тогава направихме една от най-силните си агитки откакто се помня, но това е друга работа.
Сега нещата са много по-различни,като общото е че този мач треа да се вземе НА ВСЯКА ЦЕНА. В тази връзка
НЕКА ИСТЕРИЯТА ЗАПОЧНЕ СЕГА!!!
Ето какво предлагам:
1.Да се говори с ръководството да се пусне символичен вход от 1 лв. и той да се огласи масово. Или дори да остане 2 лв както беше последните два мача, пак това да се огласи.
2. Да се излезе с призиви по всички възможни канали - сайтове, фейсове,помежду нас си и т.н. за да направим по-голяма бройка.
3. Групово посещение на последната тренировка преди мача с цел надъхвамне.
4.Всеки да гледа да докара макс количество хора,въпреки неудобният час, така че да има яка подкрепа.
Това е от мен. ВИе ако имате повече идеи - казвайте.  _________________

Последната промяна е направена от Metala на Чет 19 Май, 2011 11:16; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ЖСК СОФИЯ

|
Пуснато на: Пон 09 Май, 2011 14:32 Заглавие: |
|
|
Кога е въпросната последна тренировка? Идеята е много добра.
Знам, че на много хора ситуацията да играем на Васил Левски не им допада, но за този мач, нека наистина повечко хора да забравят за всички проблеми около клуба и да дойдат за да подкрепят отбора.
Момчетата се борят мъжки, а това е най-важното, може да не сме с кой знае каква селекция, но най-важен е духът и мъжеството. _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 09 Май, 2011 14:52 Заглавие: |
|
|
Сега, курът е че е от 9 часа мача ама все пак е събота...така че все по некой лев за такси може да се спрастри. И дано е хубаво времето де.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 09 Май, 2011 15:18 Заглавие: |
|
|
подкрепям това за символичния вход да се предложи на ръководството,
Метъл говори направо с бате Кольо,не че той не чете тука но все пак...
и ако му зъннеш го питай инфо за последна тренировка,дата/час? _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Пон 09 Май, 2011 15:59 Заглавие: |
|
|
Не идвайте!Не идвайте!  _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
101% red-black Гост
|
Пуснато на: Пон 09 Май, 2011 16:31 Заглавие: |
|
|
Точно тази надъхвация адски много ни липсваше в последно време. Кур за всичко и всички, САМО НИЕ  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lokoman
|
Пуснато на: Вто 10 Май, 2011 8:41 Заглавие: |
|
|
Стискам палци за този важен мач,на него няма да съм но пък ще покрия мача в сряда в Сливен. Нека да няма символичен ход, 2 лв. е нормална цена. Едно съм разбрал които не иска да идва все ще се оправдае. Единствено ако може да се мръдне късния час това би би дало ефект върху посещаемоста ни. Каналите които Метала предложи са добри и нека всеки да викне който може. _________________ ЛОКО СЕ ОБИЧА ! НЕ СЕ КОМЕНТИРА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Вто 10 Май, 2011 9:23 Заглавие: |
|
|
Мда, време е да си занесем задниците на стадиона, а след края на мача ще празнуваме до зори и няма да се прибирам въобще у дома !!!!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 10 Май, 2011 9:57 Заглавие: |
|
|
Абе Чикяр какви са тия измислици за мръдването на часа??>> НАли се сещаш че това просто няма как да стане И кинтата мисля че е добра идея щото тия два лева ги разбираш чак като отидеш на касата.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plehan4o
|
Пуснато на: Вто 10 Май, 2011 10:22 Заглавие: |
|
|
aaaa това с промяната на часа няма да се разберем.Аз съм до 8 на работа  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 10 Май, 2011 10:51 Заглавие: |
|
|
plehan4o написа: | aaaa това с промяната на часа няма да се разберем.Аз съм до 8 на работа  |
aaaa
стига бе,сега ще има природни катаклизми пак
хаха _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Вто 10 Май, 2011 11:15 Заглавие: |
|
|
Я Плешивия е решил да дойде на мач
А за часа не спорете.Мача нема как да се премести в по-ранен час!
Те на Цска за купата не угодиха,та на нас ли! _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lokoman
|
Пуснато на: Вто 10 Май, 2011 13:18 Заглавие: |
|
|
Ами това със цената ще го разбера в четвъртък примерно от Лозанов. После си правим PR акция през нашия сайт и журналистите които пишат за нас. Достатъчно е Табаков от Гонг и Радко от Спортни да хванем с една надъхваща декларация и всичко ще е наред. Утре звъня на Кольо администратора за последната тренировка и мисля и там да се съберем хора за надъхване. нека авторите да почнат да мислят текст за надъхващ плакат. Метала да вземе 2 факли които да запалим на тренировката. _________________ ЛОКО СЕ ОБИЧА ! НЕ СЕ КОМЕНТИРА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 10 Май, 2011 13:22 Заглавие: |
|
|
Метъла факли вече не взима.
Четвъртък е мегакъсно...не се ли разпърди от утре направо го пиши бегало....И никакви декларации няма да се пускат а само някакъв призив.
Фобоса да измисли нещо за сайта, тия от фейс групите да се заемат да разпръскват и така  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kudravia

|
Пуснато на: Вто 10 Май, 2011 14:03 Заглавие: |
|
|
Чувало ли се е нещо за дрегери да не изгърмим пак?
Пусната е покана в ФБ в една от групите!  _________________ How deep do you believe? NIИ
ЧЕСТТА И ВЕРНОСТТА НЕ СЕ ПРОДАВАТ ! ! ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|