Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
brun4ev
|
Пуснато на: Пет 11 Мар, 2011 16:07 Заглавие: КАЛИАКРА /КАВАРНА/-ЛОКОМОТИВ-СФ-14.03.11-ПОНЕДЕЛНИК 18ЧАСА |
|
|
ТРУДЕН МАЧ С ОГЛЕД НА МНОГОТО КОНТУЗИИ КОИТО ИМАМЕ-ДАНО ГО ВЗЕМЕМ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stoian

|
Пуснато на: Пет 11 Мар, 2011 16:19 Заглавие: |
|
|
Още ли има хора които вярват ,че изхода на една среща в родното първенство зависи от броя на контузените играчи и спортната форма .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пет 11 Мар, 2011 16:23 Заглавие: |
|
|
Явно все още има непоправими мечтатели
Но нали знаете че единствените хора които са повече от китайците са мечтателите
абе, брънчев ти не беше ли от Варна ?
нема ли да дойдеш с нас ?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пет 11 Мар, 2011 16:33 Заглавие: Re: КАЛИАКРА /КАВАРНА/-ЛОКОМОТИВ-СФ 14 МАРТ ПОНЕДЕЛНИК 18ЧАС |
|
|
brun4ev написа: | ТРУДЕН МАЧ С ОГЛЕД НА МНОГОТО КОНТУЗИИ КОИТО ИМАМЕ-ДАНО ГО ВЗЕМЕМ |
има тема вече по въпроса,
ти хвани мръдни на 50-на километра да подкрепиш отбора в АГИТКАТА,ако може не на ум,
другото е ала бала _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brun4ev
|
Пуснато на: Пет 11 Мар, 2011 16:44 Заглавие: Re: КАЛИАКРА /КАВАРНА/-ЛОКОМОТИВ-СФ 14 МАРТ ПОНЕДЕЛНИК 18ЧАС |
|
|
PILATA написа: | brun4ev написа: | ТРУДЕН МАЧ С ОГЛЕД НА МНОГОТО КОНТУЗИИ КОИТО ИМАМЕ-ДАНО ГО ВЗЕМЕМ |
ти хвани мръдни на 50-на километра да подкрепиш отбора в АГИТКАТА,ако може не на ум,
другото е ала бала | САМО ЛОКО СФ-ОЧАКВАХ ДА СЕ ВКЛЮЧИШ ПИЛА  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пет 11 Мар, 2011 16:45 Заглавие: Re: КАЛИАКРА /КАВАРНА/-ЛОКОМОТИВ-СФ 14 МАРТ ПОНЕДЕЛНИК 18ЧАС |
|
|
brun4ev написа: | PILATA написа: | brun4ev написа: | ТРУДЕН МАЧ С ОГЛЕД НА МНОГОТО КОНТУЗИИ КОИТО ИМАМЕ-ДАНО ГО ВЗЕМЕМ |
та ще подкрепиш ли отбора в Каварна??? _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brun4ev
|
Пуснато на: Пет 11 Мар, 2011 16:54 Заглавие: Re: КАЛИАКРА /КАВАРНА/-ЛОКОМОТИВ-СФ 14 МАРТ ПОНЕДЕЛНИК 18ЧАС |
|
|
PILATA написа: | brun4ev написа: | PILATA написа: | brun4ev написа: | ТРУДЕН МАЧ С ОГЛЕД НА МНОГОТО КОНТУЗИИ КОИТО ИМАМЕ-ДАНО ГО ВЗЕМЕМ |
та ще подкрепиш ли отбора в Каварна??? | ВИНАГИ ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯМ ОТБОРА  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пет 11 Мар, 2011 16:58 Заглавие: Re: КАЛИАКРА /КАВАРНА/-ЛОКОМОТИВ-СФ 14 МАРТ ПОНЕДЕЛНИК 18ЧАС |
|
|
brun4ev написа: | PILATA написа: | brun4ev написа: | PILATA написа: | brun4ev написа: | ТРУДЕН МАЧ С ОГЛЕД НА МНОГОТО КОНТУЗИИ КОИТО ИМАМЕ-ДАНО ГО ВЗЕМЕМ |
Браточка, пиши ми на лични ако наистина идваш, за да можем да се организираме  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brun4ev
|
Пуснато на: Пет 11 Мар, 2011 17:02 Заглавие: Re: КАЛИАКРА /КАВАРНА/-ЛОКОМОТИВ-СФ 14 МАРТ ПОНЕДЕЛНИК 18ЧАС |
|
|
bulgarista написа: | brun4ev написа: | PILATA написа: | brun4ev написа: | PILATA написа: | brun4ev написа: | ТРУДЕН МАЧ С ОГЛЕД НА МНОГОТО КОНТУЗИИ КОИТО ИМАМЕ-ДАНО ГО ВЗЕМЕМ |
Браточка, пиши ми на лични ако наистина идваш, за да можем да се организираме  | С КОЛА ЩЕ ИДВАМ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пет 11 Мар, 2011 17:14 Заглавие: Re: КАЛИАКРА /КАВАРНА/-ЛОКОМОТИВ-СФ 14 МАРТ ПОНЕДЕЛНИК 18ЧАС |
|
|
brun4ev написа: | bulgarista написа: | brun4ev написа: | PILATA написа: | brun4ev написа: | PILATA написа: | brun4ev написа: | ТРУДЕН МАЧ С ОГЛЕД НА МНОГОТО КОНТУЗИИ КОИТО ИМАМЕ-ДАНО ГО ВЗЕМЕМ |
Браточка, пиши ми на лични ако наистина идваш, за да можем да се организираме  | С КОЛА ЩЕ ИДВАМ |
в този случай лека и безаварийна и ще се видим на естадио Калиакриу  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Съб 12 Мар, 2011 11:12 Заглавие: |
|
|
С ква кола? Лайт или обикновена? Аре стиа вервали в приказки...
Аз само се надявам прасунген утре да не разорат много терена и да не си ебе мамата,щото зле. ПА и да вземем да бием, да стане трипът слънце, не че това изобщо има някакво значение.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brun4ev
|
Пуснато на: Пон 14 Мар, 2011 10:02 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | С ква кола? Лайт или обикновена? Аре стиа вервали в приказки...
Аз само се надявам прасунген утре да не разорат много терена и да не си ебе мамата,щото зле. ПА и да вземем да бием, да стане трипът слънце, не че това изобщо има някакво значение.  | с дерби кола http://vbox7.com/play:79129788&al=1&vid=544405 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Пон 14 Мар, 2011 18:48 Заглавие: |
|
|
малиииии.първото спукахме топката
кичо е безумен отново,шведа вече не ми се коментира.а муши изобщо играе ли? _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plehan4o
|
Пуснато на: Пон 14 Мар, 2011 18:57 Заглавие: |
|
|
единствената бяла лястовица(колко странно звучи ) е джонсън.този сезон ще берем много ядове. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stoian

|
Пуснато на: Пон 14 Мар, 2011 18:58 Заглавие: |
|
|
От доста време не бях гледал играта на отбора ама са мнооооооогооо ,многооооооооооооо зле. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|