Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Сря 06 Окт, 2010 11:45 Заглавие: Черноморец(Бургас)-Локомотив(София)-18.10.10 21 ч ст.Лазур |
|
|
Идва мача с отбора менте,де факто Вихър(Айтос),преименуван преди 5 години и преместен в Бургас
Мача,така да се каже дербито на кръга,е отново в безумен ден(понеделник)и час
Железни бригади имат готовност да организират пътуване за мача:
ако се съберат желаещи за голям бус-30 лева
за малък цената ще е 40 лева
Ако няма достатъчно желаещи,ще се пътува с коли! _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ!
Последната промяна е направена от Turo_Bufera на Сря 13 Фев, 2013 9:47; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tseko

|
Пуснато на: Сря 06 Окт, 2010 22:02 Заглавие: |
|
|
Там сме. _________________ ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 06 Окт, 2010 22:03 Заглавие: |
|
|
Колко ще сме там ще видим...Ама мноо е важно да го земем тоя мач...точно както миналата година...Иначе зле...Ще потънем още и след лайната с чорбата може да стане депрес...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
101% red-black Гост
|
Пуснато на: Сря 06 Окт, 2010 22:13 Заглавие: |
|
|
Мач на морето в делничен ден от 21.... ибаси змията  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stormbringer
|
Пуснато на: Сря 06 Окт, 2010 23:59 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Колко ще сме там ще видим...Ама мноо е важно да го земем тоя мач...точно както миналата година...Иначе зле...Ще потънем още и след лайната с чорбата може да стане депрес...  |
Тегав мач, но отборът има потенциал за добра игра. Дано и късметът е с нас!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hooligana1986

Регистриран на: 16 Сеп 2006 Мнения: 719 Местожителство: In The Heart Of The Enemy
|
Пуснато на: Чет 07 Окт, 2010 1:17 Заглавие: |
|
|
Другото е булшит !!
Отиваме и ги разцепваме!!!
САМО НИЕ !!  _________________
ALL GIVE SOME - SOME GIVE ALL !!
DB |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lokoman
|
Пуснато на: Чет 07 Окт, 2010 8:17 Заглавие: |
|
|
там сме !!!! много яко знаме кето казва всичко!!! _________________ ЛОКО СЕ ОБИЧА ! НЕ СЕ КОМЕНТИРА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 07 Окт, 2010 8:36 Заглавие: |
|
|
lokoman написа: | там сме !!!! много яко знаме кето казва всичко!!! |
Да направим подобно!?  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stoian

|
Пуснато на: Чет 07 Окт, 2010 9:01 Заглавие: |
|
|
Пичове днес ще водя преговори да се освободя на 18ти.Стискайте палци.
Само трябва да успеем да се приберем до сутринта на другия ден.
Малко по късно ,ако развитието е положително ще се запиша  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasi

|
Пуснато на: Чет 07 Окт, 2010 9:12 Заглавие: |
|
|
Пичове, тая дата 18.10 (понеделник) 21.00 часа просто тея дет я прааат тая програма ........
Според мен с този ден и час е по хубаво да се вдигнат 2-3 коли! Ясно е, че дори и 20 човека да сме няма да стане кой знае ква подкрепа! Няма смисъл да се гърмят патрони, който може да иде, но не на всяка цена.....
Предлагам да насочиме силите си с Черно море и Ловеч тогава са почивни дни и часовете са удобни!  _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 07 Окт, 2010 10:36 Заглавие: |
|
|
Абе какви са тия призиви да не се хабат патрони бе?!?! За какво пестене призоваваш като цитираните мачове във Варна и Ловеч са в удобно време. За там оправадания няма...
ВСЕКИ КОЙТО МОЖЕ ДА НАПРАВИ ВСИЧКО ПО СИЛИТЕ СИ И ДА ДОЙДЕ В БУРГАС! ВСЕКИ ЧОВЕК Е ЦЕНЕН!!!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aDinKa*

|
Пуснато на: Чет 07 Окт, 2010 21:37 Заглавие: |
|
|
Минаха 3 дни от мача срещу цска, а болката от това, което стана не намалява в мен. Напротив - още повече се ядосвам. На стадиона в понеделник бях сигурна, че това е нашия мач. Точно за това ми е адски тъпо, че не мога да подкрепя отбора в Бургас. Да се измъкна от училище един ден бих могла, но 2 дни .... А що се отнася до предстоящия мач мисля, че отново ще ги победим. Последната им загула в Бургас е точно от Локомотив с 0-2 . Това, което прави Метъла по време на мачове е уникално, не съм виждала такова нещо до сега - той в повечето моменти не гледа играта , а дава всичко от себе си , за най-добрия съпорт. _________________ Локо София до гроб.

Последната промяна е направена от aDinKa* на Чет 07 Окт, 2010 21:43; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stoian

|
Пуснато на: Чет 07 Окт, 2010 21:42 Заглавие: |
|
|
Кво да гледа той не разбира от футбол.незнае правилата на играта колко човека играят и така нататък.Затова не гледа мача  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
101% red-black Гост
|
Пуснато на: Чет 07 Окт, 2010 22:02 Заглавие: |
|
|
aDinKa* написа: | Минаха 3 дни от мача срещу цска, а болката от това, което стана не намалява в мен. Напротив - още повече се ядосвам. На стадиона в понеделник бях сигурна, че това е нашия мач. Точно за това ми е адски тъпо, че не мога да подкрепя отбора в Бургас. Да се измъкна от училище един ден бих могла, но 2 дни .... А що се отнася до предстоящия мач мисля, че отново ще ги победим. Последната им загула в Бургас е точно от Локомотив с 0-2 . Това, което прави Метъла по време на мачове е уникално, не съм виждала такова нещо до сега - той в повечето моменти не гледа играта , а дава всичко от себе си , за най-добрия съпорт. |
Да ти имам проблемите. Даскалото е лесна работа, навръщане направо там и мощно спане  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 07 Окт, 2010 22:05 Заглавие: |
|
|
Метъла го боли кура за мача...Той е център нападател на трибуната...
И ако може да те нема един ден от даскало тва стига. Ние сутринта вторник към 4-5 сме тука...Ако си втора смяна си си парфе.А и да не си - барем да видиш кво е.
Ама ако идваш, само с чичко че иначе не отговарям...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|