Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PILATA

|
Пуснато на: Пет 19 Мар, 2010 10:38 Заглавие: ЛОКОМОТИВ СОФИЯ-Левски-24.03.10 сряда 16 часа/ст. Локомотив |
|
|
Независимо от изхода на мача с Пирин тая неделя,мача с Левски се явява възлов и ще отговори на много въпроси,къде сме и накъде сме тръгнали.
Мача е по програма сряда 24 март с един час е изместен напред и става от 16 часа.Шибан работен ден ограничава и без това малкото ни зрители.А мач с този съперник стана култов последните години.
Много ми се иска да продължи победната серия срещу тях.При тях е интересна ситуацията,ние или ше ги доубиеме или ше ги реанимираме.По логично ми се струва първото,а мача е директен за 3-то място.  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО

Последната промяна е направена от PILATA на Пет 19 Мар, 2010 17:27; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пет 19 Мар, 2010 14:04 Заглавие: |
|
|
мда, все пак опитайте за второто полувреме да дойдете, тъкмо ше видите 4-ия и 5-ия гол във вратата на Левски.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
101% red-black Гост
|
Пуснато на: Пон 22 Мар, 2010 8:23 Заглавие: |
|
|
Не мисля, ако нашите се стегнат и ги бият, както и да си вземат директните мачове с чорбата и Литекс изобщо няма да е мач за третото място. Ако бием говедата мечтата изглежда все по-реална!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Пон 22 Мар, 2010 8:38 Заглавие: |
|
|
Аз съм навит и на равен ... само да не загубим ...
Ключовата цифра е 5 все пак  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 22 Мар, 2010 9:13 Заглавие: |
|
|
След вчерашните събития на другите малоумници ,сега синия лагер ще се превъзбуди яко,ше подгонат титла и прочие.
Дано има нормално поведение от свирчото,ама едвали.Чудя се дали ни режат нарочно или просто са некадърни...
Да се раздаде отбора на макс пък кавото стане
Само Локо! _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasi

|
Пуснато на: Пон 22 Мар, 2010 9:35 Заглавие: |
|
|
Дерби през седмицата е меко казано в носа! Но, Левски нас не ни смятат за дразнител и след "грандиозната" им победа оня ден са фаворити! Що се отнася до рефера 99% ще е от Кипър!!!
Дано наще изиграят един важен мач на ниво, че незнам........ _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 22 Мар, 2010 12:35 Заглавие: |
|
|
Тоя мач ще даде отговор на много въпроси.Без Рендето и със съдия от Кипър...Абе еба ли му майката Лошото е че тоя съдия по повикан от БФС, а нали се сещате там кой води парада?
Каквото и да стане нашата работа е друга и другаде. Да се мобилизираме на макс въпреки работния ден. Другото е плява...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Veskoloko

|
Пуснато на: Пон 22 Мар, 2010 17:45 Заглавие: |
|
|
Локо (Сф) е фаворит срещу Левски според Sportingbet.com
Локо (Сф) е фаворит в предстоящия мач с Левски от 20-ия кръг на "А" група според водещия световен букмейкър Sportingbet.com. Залози за победа на "червено-черните" в сряда се приемат при коефициент 2,55. Равенството в "Надежда" е оценено с 3,10, а евентуална победа на Левски с 2,60.
Sportingbet.com приема залози и за останалите мачове от кръга, които ще се играят от вторник до четвъртък:
Локо (Пд) - Спортист 1,25 (1); 5,00 (X); 10,00 (2)
Черноморец - Локо (Мз) 1,75; 3,40; 4,20
Славия - Монтана 1,55; 3,50; 6,00
ЦСКА - Пирин 1,33; 4,30; 8,50
Черно море - Берое 1,65; 3,40; 5,00
Литекс - Сливен 1,20; 5,50; 12,00
Аре пак ше ги мачкаме говедата----  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Пон 22 Мар, 2010 17:49 Заглавие: |
|
|
Не знам ама се очертава ШОУ да стане ... така че всички на МАААААААААААААААААААААААААААААААКС !  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 22 Мар, 2010 18:04 Заглавие: |
|
|
krasi написа: | Дерби през седмицата е меко казано в носа! Но, Левски нас не ни смятат за дразнител и след "грандиозната" им победа оня ден са фаворити! Що се отнася до рефера 99% ще е от Кипър!!!
Дано наще изиграят един важен мач на ниво, че незнам........ |
бате греда:
Станислав Тодоров ще ръководи дербито между Локомотив София и Левски от 20-ия кръг в А група. Помощници на главния рефер ще бъдат Георги Славов и Пламен Георгиев. Четвърти съдия е Цветан Георгиев.
След сключеното споразумение между БФС и Кипърската федерация за обмен на съдии, за първи път кипърски съдии ще ръководят двубой от родната А група. Стелиос Трифонос ще ръководи мача Локомотив Пловдив – Спортист Своге. Негови помощници ще са Михаел Хаджиниколас и Йоанис Лоука _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Пон 22 Мар, 2010 18:06 Заглавие: |
|
|
Локомотив /Сф/ - Левски /Сф/
Станислав Тодоров Шн, Георги Славов Пл, Пламен Георгиев Пл, 4-Ти Цветан Георгиев Сф
след тези наряди за съжаление всичко е ясно ще играем 11 с/у 14  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Пон 22 Мар, 2010 18:26 Заглавие: |
|
|
venci написа: | Локомотив /Сф/ - Левски /Сф/
Станислав Тодоров Шн, Георги Славов Пл, Пламен Георгиев Пл, 4-Ти Цветан Георгиев Сф
след тези наряди за съжаление всичко е ясно ще играем 11 с/у 14  |
тези ще дигат байрака със сини шалчета в ръка  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 22 Мар, 2010 20:25 Заглавие: |
|
|
Абе ти им отпери два бързи гола, па ако щат като с мустак на Батков да са..  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Пон 22 Мар, 2010 20:34 Заглавие: |
|
|
като гледам как наказаха чорбите,като гледам кой сложиха за съдия на мача ни с Левски по-добре това първенство да го закрият.....да си играят двете животни и да се трепат.....пожелавам им в събота когато играят помежду си да се изтрепят.....нищо повече.....дано тия два клуба ЗАВИНАГИ ДА ГИ ЗАТРИЯТ И ФЕНОВЕТЕ ИМ С ТЯХ МАЙКА ИМ МРЪСНА......ВСЕКИ ДА Е ШАМПИОН САМО НЕ ТИЯ БОКЛУЦИ......ДОЛНИ ГОВЕДА И ПРАСЕТА _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 22 Мар, 2010 20:58 Заглавие: |
|
|
venci написа: | като гледам как наказаха чорбите,като гледам кой сложиха за съдия на мача ни с Левски по-добре това първенство да го закрият.....да си играят двете животни и да се трепат.....пожелавам им в събота когато играят помежду си да се изтрепят.....нищо повече.....дано тия два клуба ЗАВИНАГИ ДА ГИ ЗАТРИЯТ И ФЕНОВЕТЕ ИМ С ТЯХ МАЙКА ИМ МРЪСНА......ВСЕКИ ДА Е ШАМПИОН САМО НЕ ТИЯ БОКЛУЦИ......ДОЛНИ ГОВЕДА И ПРАСЕТА |
Айде да не изпадаме в комплексарска злоба спрямо тия за които уж не ни пука. Да си гледаме първо наща паница, а ония да се опраат. Как може майните и селяните да стават шампиони дори в тия условия, а все ние да не можем и да сме прецаканите? Малко на оправдание ми бие това...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|