Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
stormbringer
|
Пуснато на: Чет 02 Юни, 2011 16:52 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | Metala написа: | Цитат: | Танко Дяков: Феновете на „Черно море“ са №1 у нас
По материали от: petel.bg
В телефонен разговор с шефа на Националния фенклуб Иван Михайлов напусналият „Черно море“ Танко Дяков е благодарил за подкрепата, която е получил от ултрасите през тригодишния си престой на „Тича“. „Вие сте най-верните и най-добрите фенове в България. Благодаря ви, че подкрепяхте мен и отбора и бяхте с нас на всеки мач. За мен беше привилегия да се раздавам за вас. С удоволствие бих се върнал да играя в „Черно море“, заявил Танко.
Феновете на клуба върнаха жеста на гиганта. „Приятно е да чуем такива думи от Танко. Ние пък искаме да му благодарим за мъжката сърцата игра и за това, че защитава докрай каузата на любимия ни клуб. Зарадвахме се, когато от ръководството обявиха, че вратите за Дяков винаги са отворени. Ще бъдем щастливи един ден да го видим пак в тима. Благодарим също за това, което дадоха за „Черно море“ Даниел Георгиев, Ради Бачев и Адемар“, каза за „Народно дело“ Михайлов.
Танко Дяков дойде на „Тича“ от „Вихрен“ през лятото на 2008 година и година по-късно спечели бронзов медал в „А“ група. Два пъти поред участва и в евротурнирите, като вкара гол в единия от двата паметни мача с „Щутгарт“. Защитникът откри резултата при загубата с 1:2 от швабите в София. |
Тоя с тия приказки нема да го бъде много дълго при нас |
супер,
това означава че обича публиката на отбора си,
повече такива футболисти трябва да взимаме... |
Подкрепям! Добър изовд! И аз така мисля... |
|
Върнете се в началото |
|
|
парци
Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Чет 02 Юни, 2011 16:55 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | ... супер,
това означава че обича публиката на отбора си,
повече такива футболисти трябва да взимаме... |
Да те сетим ли за Ламбуров, Златинецо на първо време? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Пет 03 Юни, 2011 7:31 Заглавие: |
|
|
Не ,сещам се за Цоко,напускайки Спартак се изказа супер яко за техните фенове и после го помним само с добро... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
парци
Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Пет 03 Юни, 2011 7:35 Заглавие: |
|
|
Цоко не е българин. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
fen53
|
Пуснато на: Пет 03 Юни, 2011 8:08 Заглавие: |
|
|
pa®tci написа: | Цоко не е българин. |
Той е по-българин от много наши лекета!!! _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
|
lokoman
|
Пуснато на: Пет 03 Юни, 2011 16:08 Заглавие: |
|
|
Нормална реакция на човека.Нека да е мъжкар мразя такива като Бадема който макар и със наш шал за купата на цска после колко пъти ни се изсра нямам думи. _________________ ЛОКО СЕ ОБИЧА ! НЕ СЕ КОМЕНТИРА |
|
Върнете се в началото |
|
|
bulgarista
|
Пуснато на: Пет 03 Юни, 2011 16:52 Заглавие: |
|
|
Начи дотука :
Дяков напуска със свободен трансфер.
Жоро Марков официално слага край на кариерата си.
Джемал Джонсън напуска по взаимно съгласие.
Резервния вратар Тинков е освободен и за момента имаме само два души.
Изтичат договорите и не са предложени до момента нови на следните футбалери :
Валентин Галев, капитанът Кристиян Добрев, Дарко Савич, Румен Горанов, Иво Иванов, Марчо Дафчев, Калоян Караджинов, Иво Димитров и Преслав Йорданов.
Сигурните т.нар. ако не ги купи някой или не разтрогнат по взаимно съгласие са :
Романов,Върбанов,Писаров,Саидходжа ( доколот знам договора му е за 2 години ), Пейков, Манолов(той май без договор играе),Атанасов и Идриси ( който като нищо мое се върне в завода ).
ЗДРАВЕЙ ,ЗДРАВЕЙ ЕВРОПА !
Дотук нито едно ново попълнение |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Пет 03 Юни, 2011 20:09 Заглавие: |
|
|
Ейй...аман от черни станции начи _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
venci
|
Пуснато на: Пет 03 Юни, 2011 21:11 Заглавие: |
|
|
bulgarista написа: | Начи дотука :
Дяков напуска със свободен трансфер.
Жоро Марков официално слага край на кариерата си.
Джемал Джонсън напуска по взаимно съгласие.
Резервния вратар Тинков е освободен и за момента имаме само два души.
Изтичат договорите и не са предложени до момента нови на следните футбалери :
Валентин Галев, капитанът Кристиян Добрев, Дарко Савич, Румен Горанов, Иво Иванов, Марчо Дафчев, Калоян Караджинов, Иво Димитров и Преслав Йорданов.
Сигурните т.нар. ако не ги купи някой или не разтрогнат по взаимно съгласие са :
Романов,Върбанов,Писаров,Саидходжа ( доколот знам договора му е за 2 години ), Пейков, Манолов(той май без договор играе),Атанасов и Идриси ( който като нищо мое се върне в завода ).
ЗДРАВЕЙ ,ЗДРАВЕЙ ЕВРОПА !
Дотук нито едно ново попълнение |
добре зо тука за кой да хфърляме боб...:
/ лично мнение /
- Вальо Галев - можем без него
- Кичо Добрев - най-лошото е,че ще остане
- Дарко Савич - хубаво е да остане
- Румен Горанов - хубаво е да остане
- Иво Иванов - хубаво е да остане
- Марчо Дафчев - ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН !!!!! Да го запазим
- Кайо - символ на клуба!!!!Задължителен!!
- Шведа - можем без него
- Преслав - да остане,има бъдеше !!!!
от другите Муши и Идриси задължително аут!!!!! Дяков ,винаги ми е приличал на Златински и да е щастлив при резняците,,,,,лично за мен антифутболист с много нечиста игра и всеки мач е за гонене!!!!
Та айде да не ревем каквото и да вземем мисля,че ще е по-добро от предходното
та търпение!!!!! И Марчо да остане с Кайо!!!! ей това е!!!! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Pride
|
Пуснато на: Нед 05 Юни, 2011 16:45 Заглавие: |
|
|
ше играем с юношите _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
|
fen53
|
Пуснато на: Нед 05 Юни, 2011 21:01 Заглавие: |
|
|
Венци, абсолютно съм съгласен с твоето мнение!!! _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
|
venci
|
Пуснато на: Нед 05 Юни, 2011 21:31 Заглавие: |
|
|
не съм склонен да се вземат или да остават недоказани "звезделини" със заплати от по над 20000 лв на месец.......освен ,ако не е Лео Меси....по-добре с нахъсани момчета и това е ,толкова класни играчи в БГ няма,но явно глупаци да дават 40 000 лв на такива кат Бадема и Дяков има....живи и здрави и да ядат още малко кебапчета с Бойко ние май се опарихме с такива "звезди" .....и досега си мисля,че миналата година мястото в ЕЛ преебаха Каламбуров и сие "звезди"
нека не мрънкаме квото се вземе,вземе само тия "скаутите" да не блеят и не изпускат свободни агенти с качества _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
ЖСК СОФИЯ
|
Пуснато на: Пон 06 Юни, 2011 7:43 Заглавие: |
|
|
Локо (Сф) взема Бибишков
Ръководството на Локомотив (Сф) е на път да привлече в клуба нападателя Крум Бибишков. 28-годишният таран в момента е свободен агент, след като разтрогна договора си с последния си клуб Пирин.
През последния сезон, футболистът отбеляза един гол в 10 мача за "орлетата". Бибишков обаче влезе в пререкание с треньора Костадин Ангелов и това стана основната причина за раздялата му с благоевградчани.
Бибишков е провел първоначални разговори с Локомотив и се е разбрал да премине в тима от "Надежда", ако не успее да си уреди трансфер в чужбина до няколко дни. "Железничарите" пък искат да подсилят атаката си, след като Дормушали Саидходжа така и не оправда доверието на ръководството. _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Пон 06 Юни, 2011 7:52 Заглавие: |
|
|
за тоя веднага се сещам като от отбора на Марек го трансферираха някъде на запад-не помня вече къде,
влязъл на ст.Бончук с касетофон и две шишета уиски и казал на доскорошните си съотборници "момчета,аз си оправих живота,е тука да пиете едно за мое здраве,дерзайте"
ахах
определенно беше надежда на Бг футбола,поредната свършила преди другите,сега как е незнам форма лала бала,къде е играл и колко _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
veni78
|
Пуснато на: Пон 06 Юни, 2011 10:34 Заглавие: лято трансферно - 2011 г. |
|
|
Момчета не се ли усещате каква мечешка услуга ни е приготвил и този път " Кайчо- лъжеца". Няма да направи никаква качествена селекция сега през лятото, ще се издъниме на 100% в евротутурнира за УЕФА защото просто със сегашния ни състав нямаме почти никакви шансове. Да не кажа,че може дори вместо да подсилиме отбора,точно обратното да се случи - още да се отслаби и след това целия срам,резил и отговорност да паднат върху отбора т.е. върху авторитета и името на Локомотив. Това да е поредния удар - изблик на омраза и ненавист от негова страна към нас и святото име Локомотив. Не знам защо,но като гледам как се развиват нещата и като си знаеме и познаваме " нашите отговорни ръководители" просто съм песимист и никак ,а ма никак няма да се учудя,ако са ни подготвили този "хубав и звучен сюрприз", поради безпаричие, безхаберие още прочие други причини. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|