Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Съб 25 Апр, 2015 20:29 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Пеев с асистенция за важна победа на Амкар
БГ-Амкар отказа ЦСКА Москва и Георги Миланов от титлата
Бившият български национал Георги Пеев беше с огромна заслуга на успеха на своя тим Амкар Перм над Терек Грозни с 2:1. Той асистира за победното попадение, дело на Бранко Йовичич и помогна на тима си да се доближи до спасителната зона, въпреки че още е последен в класирането.
Пеев започна на резервната скамейка, като се появи на терена в 61-та минута на мястото на родния национал Петър Занев, който пък беше титуляр. От българските играчи неизползвана резерва беше само Захари Сираков.
Юношата на Локомотив София помогна за гола още с първото си докосване в мача. Секунди след като се появи на терена, той получи топката на левия фланг, напредна и пусна към Бранко Йовичич, който прониза стража на гостите от Грозни за 2:1.
Иначе преди това Александър Прудников беше открил резултата за Амкар още в 20-та минута, но в 39-та минута Жозе Маурисио успя да изравни за Терек. Това статукво се запази до началото на втората част и веднага след влизането на Пеев.
Този резултат се запази до последната минута, което позволи на домакините от Перм да се поздравят с трите точки. Те все още са последни в класирането, макар да са с актив от 20 точки, колкото има и предпоследният Торпедо Москва. Амкар е на пет точки от спасителния бряг, където сега е Уфа. Терек е в средата на класирането с 30 точки. |
|
|
Pride
|
|
Върнете се в началото |
|
|
lifes
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Pride
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Pride
|
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Нед 28 Юни, 2015 20:29 Заглавие: |
|
|
Георги Пеев преподписа с Амкар
Българският ветеран Георги Пеев подписа нов договор с руския елитен клуб Амкар Перм днес. Мениджърът на играча Мирчо Димитров съобщи пред БТА, че Пеев е сложил подписа си под договор за 1+1 години.
"Бяха много трудни и дълги преговори. Но треньорът Гаджи Гаджиев държи да го има в състава, така че Георги остава в отбора, затова се разбрахме и подписахме", каза още Мирчо Димитров.
36-годишният Пеев е втори капитан на Амкар, а за момента има 213 мача и 38 гола за клуба във всички турнири. Той е един от основните футболисти на тима и има голяма заслуга за спасението му през изминалия сезон.
Юношата на Локомотив София до момента има осем години и половина с екипа на Амкар. Другите българи в състава са Захари Сираков и Петър Занев, като първият изглежда ще спре с футбола.
_________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Нед 05 Юли, 2015 21:00 Заглавие: |
|
|
тука за другия Пеев,
успех!
Цитат: | 30-годишният български полузащитник Даниел Пеев се връща в първенството на Казахстан и отново ще облече екипа на Спартак (Семей). През миналия сезон Пеев играеше за същия клуб, който тогава се състезаваше в местната Висша лига.
В момента Спартак (Семей) е на 2-о място в казахстанската втора дивизия и води битка за завръщане. При предишния си престой братът на бившия национал Георги Пеев има 30 мача и 4 гола.
През последните шест месеца Пеев носеше екипа на хърватския Осиек, за който обаче записа само 4 мача и вкара 1 гол.
Още един футболист, познат от българската А група, се присъедини днес към водения от Димитър Димитров Иртиш (Павлодар). Това е 29-годишният бивш нападател на Берое (Стара Загора) Евандро Ронкато. През последния сезон Ронкато е носил екипа на втородивизионния португалски Ориентал (Лисабон). |
_________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Нед 05 Юли, 2015 21:57 Заглавие: |
|
|
Интересно какво ли мислят братя Пееви за това което се струпа на родния им клуб? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Чет 20 Авг, 2015 11:05 Заглавие: |
|
|
Пеев: Футболът бе на 3-о място в детството ми
Моите родители настояваха в детството ми приоритет да бъде училището, после хорът, в който пеех, а футболът да е на трето място. По-късно мнението им се промени и те повярваха, че той може да ми стане професия. Това обяви в ефира на “Ехо Перми” българската емблема на руския “Амкар” Георги Пеев.
Той признава, че е имал проблеми с дисциплината, но въпреки това е завършил гимназия с отличие. Освен пеенето като дете Пеев е ходил на уроци по италиански и математика и затова за 2 г. е спрял да тренира. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Чет 20 Авг, 2015 13:59 Заглавие: |
|
|
Ама нещо нищо не обажда за последните събития в клуба...Както и Цецко де...
|
|
Pride
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Pride
|
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Сря 30 Дек, 2015 14:00 Заглавие: |
|
|
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5202052
Пеев №1 на Пермската област
Поредното си признание в Русия получи българската емблема на “Амкар” Георги Пеев. Това стана ясно след обявяването на лауреатите на наградите “Спортен елит на Прикамието”.
За 13 приза бяха посочени 62-ма спортисти от Пермската област. За най-добър отборен играч бе посочен Пеев. Негов конкурент бе хокеистът от “Пермските мечки” Игор Сорока.
Благодарение на силнити игри на Пеев през пролетта “Амкар” успя да запази мястото в руската Висша лига.
Преди Коледа българинът за пети път бе избран за №1 от феновете на отбора, в който рита от началото на 2007 г.
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Pride
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader