Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bulgarista
|
Пуснато на: Сря 01 Юни, 2011 16:00 Заглавие: |
|
|
Локомотив Сф на крачка от привличане на Танко Дяков
Светослав Табаков / 1 юни 2011 16:36Размер на шрифта: T- | T | T+
© БГНЕС
Централният защитник на Черно море Танко Дяков е една от трансферните цели на Локомотив Сф, твърдят различни източници от „Надежда”. Напусналият днес „моряците” бранител е желан и от Берое, но като че ли ще предпочете столичани заради участието им в Европа.
Локомотив Сф иска да подсили защитата си със снажния 193-сантиметров старозагорец, който играе много добре на втория етаж.
По информация на Гонг от „Надежда” са склонни да привлекат още някои от досегашните футболисти на Черно море, чиито договори с варненци изтичат и няма да бъдат подновени.
За кво ние тоя ултра селяк,къде се праи на отворен последния мач |
|
Върнете се в началото |
|
|
bulgarista
|
Пуснато на: Сря 01 Юни, 2011 16:03 Заглавие: |
|
|
Освободиха „златния рикушет” Джонсън от „Надежда”
Светослав Табаков / 1 юни 2011 15:44Размер на шрифта: T- | T | T+
© БГНЕС
Локомотив Сф започна летните трансфери с освобождаването на американеца Джемал Джонсън. Нападателят дойде през зимата с големи надежди за достоен заместник на Асамоа, но не можа да ги оправдае.
Дори фактът, че след негов удар и рикушет във вратата на Славия падна най-решителният гол в полза на Локомотив Сф тази пролет, не успя да накара ръководството на тима да се възползва от опцията за 2 години, която Джей Джей имаше в контракта си. Куриозното е, че това бе първото и единствено официално попадение за Локомотив, вкарано от тъмнокожия американец за неколкомесечния му престой в „Надежда”.
Локо Сф ще умува дали да остави в състава си и другото чуждестранно зимно попълнение – мароканецът Юсеф Идриси. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Pride
|
Пуснато на: Сря 01 Юни, 2011 16:33 Заглавие: |
|
|
Булгарист тоя бе най-читавия играч в Черно море. Златният рикошет бах много добро _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
|
Ra4mO
|
Пуснато на: Сря 01 Юни, 2011 17:06 Заглавие: |
|
|
http://gong.bg/view_article.php?article_id=205879
Емил Гъргоров подписа за две години с Лудогорец
1 юни 2011 15:06
Опитният плеймейкър Емил Гъргоров ще подсили отбора на Лудогорец за историческото първо участие в „А” група. Договорът на Гъргоров ще бъде за две години.
Техничният халф, който е трупал опит в Локомотив София, ЦСКА, Страсбург и Университатя, прие предложението на Лудогорец и ще бъде на разположение на старши треньора Ивайло Петев, който гради боеспособен състав за достойно представяне в елитната група.
Гъргоров е три пъти шампион на България, два пъти носител на Купата на страната, има изиграни запомнящи се мачове в евротурнирите. Обличал е и националната фланелка.
Ще се гръмна ... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Сря 01 Юни, 2011 17:15 Заглавие: |
|
|
Кво се чудиш толко. Всички работим за пари... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Чет 02 Юни, 2011 7:46 Заглавие: |
|
|
принципно е така.
ама от мега надежда на Бг футбола ни,да свърши в Лудогорец,малко.... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Чет 02 Юни, 2011 10:34 Заглавие: |
|
|
Гачели ще е първият... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
stormbringer
|
Пуснато на: Чет 02 Юни, 2011 12:30 Заглавие: |
|
|
Pride написа: | Булгарист тоя бе най-читавия играч в Черно море. Златният рикошет бах много добро |
Мн.добра вест!!! Дано стане реалност това!! Танка е страшен-един от любимите ми играчи в родната "А" група. С Лахчев ще бъдат идеална двойка!!! Сигурен съм. Иначе, дано да се ориентират да вземат и още един бег, със сигурност 2-ма нападатели и ляво крило. Това ни трябва на първо време. Само ЛОКО! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Чет 02 Юни, 2011 13:00 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Танко Дяков: Феновете на „Черно море“ са №1 у нас
По материали от: petel.bg
В телефонен разговор с шефа на Националния фенклуб Иван Михайлов напусналият „Черно море“ Танко Дяков е благодарил за подкрепата, която е получил от ултрасите през тригодишния си престой на „Тича“. „Вие сте най-верните и най-добрите фенове в България. Благодаря ви, че подкрепяхте мен и отбора и бяхте с нас на всеки мач. За мен беше привилегия да се раздавам за вас. С удоволствие бих се върнал да играя в „Черно море“, заявил Танко.
Феновете на клуба върнаха жеста на гиганта. „Приятно е да чуем такива думи от Танко. Ние пък искаме да му благодарим за мъжката сърцата игра и за това, че защитава докрай каузата на любимия ни клуб. Зарадвахме се, когато от ръководството обявиха, че вратите за Дяков винаги са отворени. Ще бъдем щастливи един ден да го видим пак в тима. Благодарим също за това, което дадоха за „Черно море“ Даниел Георгиев, Ради Бачев и Адемар“, каза за „Народно дело“ Михайлов.
Танко Дяков дойде на „Тича“ от „Вихрен“ през лятото на 2008 година и година по-късно спечели бронзов медал в „А“ група. Два пъти поред участва и в евротурнирите, като вкара гол в единия от двата паметни мача с „Щутгарт“. Защитникът откри резултата при загубата с 1:2 от швабите в София. |
Тоя с тия приказки нема да го бъде много дълго при нас _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Чет 02 Юни, 2011 13:12 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Цитат: | Танко Дяков: Феновете на „Черно море“ са №1 у нас
По материали от: petel.bg
В телефонен разговор с шефа на Националния фенклуб Иван Михайлов напусналият „Черно море“ Танко Дяков е благодарил за подкрепата, която е получил от ултрасите през тригодишния си престой на „Тича“. „Вие сте най-верните и най-добрите фенове в България. Благодаря ви, че подкрепяхте мен и отбора и бяхте с нас на всеки мач. За мен беше привилегия да се раздавам за вас. С удоволствие бих се върнал да играя в „Черно море“, заявил Танко.
Феновете на клуба върнаха жеста на гиганта. „Приятно е да чуем такива думи от Танко. Ние пък искаме да му благодарим за мъжката сърцата игра и за това, че защитава докрай каузата на любимия ни клуб. Зарадвахме се, когато от ръководството обявиха, че вратите за Дяков винаги са отворени. Ще бъдем щастливи един ден да го видим пак в тима. Благодарим също за това, което дадоха за „Черно море“ Даниел Георгиев, Ради Бачев и Адемар“, каза за „Народно дело“ Михайлов.
Танко Дяков дойде на „Тича“ от „Вихрен“ през лятото на 2008 година и година по-късно спечели бронзов медал в „А“ група. Два пъти поред участва и в евротурнирите, като вкара гол в единия от двата паметни мача с „Щутгарт“. Защитникът откри резултата при загубата с 1:2 от швабите в София. |
Тоя с тия приказки нема да го бъде много дълго при нас |
супер,
това означава че обича публиката на отбора си,
повече такива футболисти трябва да взимаме... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
venci
|
Пуснато на: Чет 02 Юни, 2011 13:23 Заглавие: |
|
|
Новакът в “А” група продължава със звездната селекция. Договор с клуба подписа вратаря на шампиона Литекс – Урош Голубович. Сръбският страж изкара три сезона в Ловеч, в които стана два пъти шампион, веднъж носител на купата и суперкупата на страната. В последния сезон Голубович по-често оставаше резерва на бразилеца Родриго Галато и сам пожела да напусне.
Лудогорец се превръща в хит и на летния трансферен прозорец. До момента с клуба парафираха бившите играчи на ЦСКА Йордан Минев и Емил Гъргоров, както и талантливият Димо Бакалов от Сливен, за когото спореха "Левски" и ЦСКА
Разград са моите "фаворити" тая година с тоя Урод
а колко ли мача игра за тия отличия.....спомням си тоя в Ловеч с Вила..... помни го и Гришан!!!! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Чет 02 Юни, 2011 15:55 Заглавие: |
|
|
Абе ПИ...повечето "такива" дето сме ги зимали после след мача със съотвентите им стари отбори са пред другия сектор...Сеш'се? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
pepi svoboda
|
Пуснато на: Чет 02 Юни, 2011 16:02 Заглавие: |
|
|
venci написа: | Новакът в “А” група продължава със звездната селекция. Договор с клуба подписа вратаря на шампиона Литекс – Урош Голубович. Сръбският страж изкара три сезона в Ловеч, в които стана два пъти шампион, веднъж носител на купата и суперкупата на страната. В последния сезон Голубович по-често оставаше резерва на бразилеца Родриго Галато и сам пожела да напусне.
Лудогорец се превръща в хит и на летния трансферен прозорец. До момента с клуба парафираха бившите играчи на ЦСКА Йордан Минев и Емил Гъргоров, както и талантливият Димо Бакалов от Сливен, за когото спореха "Левски" и ЦСКА
Разград са моите "фаворити" тая година с тоя Урод
а колко ли мача игра за тия отличия.....спомням си тоя в Ловеч с Вила..... помни го и Гришан!!!! |
Урош Голубович е ГОЛЯМ и супер много ни уважава! Уруди сме ние че го изгонихме и сложихме на вратата това недоразумение Галев _________________ http://www.youtube.com/watch?v=eWOXgsBiRmI |
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Чет 02 Юни, 2011 16:10 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Абе ПИ...повечето "такива" дето сме ги зимали после след мача със съотвентите им стари отбори са пред другия сектор...Сеш'се? |
за което ПАК ние сме виновни,сеш се?
смисъл не аз и ти лично,а по скоро "сящата" ни публика,която е виновна за това да сме 50 човека.
не сме ли фактор за в бъдеще това за съжаление ще продължава ... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
voyagerx
|
Пуснато на: Чет 02 Юни, 2011 16:46 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Тоя с тия приказки нема да го бъде много дълго при нас |
Е, какво да каже, като напуска - "Духайте го, нещастници" ? |