| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ra4mO

|
Пуснато на: Чет 08 Юли, 2010 12:57 Заглавие: |
|
|
Някой ще ходи ли ? _________________
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
stoian

|
Пуснато на: Чет 08 Юли, 2010 13:21 Заглавие: |
|
|
С протести нищо няма да стане,пак ще се потули всичко.Трябва вместо събиране за протест ,да се направи събиране за щурм на махалата.Тогава вече ще се вдигне шум и аз ще съм един от първите които ще се присъединят.
Другото за мен е безсмислено,жалко за момчето лека му пръст.... |
|
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Чет 08 Юли, 2010 14:15 Заглавие: |
|
|
| stoian написа: | С протести нищо няма да стане,пак ще се потули всичко.Трябва вместо събиране за протест ,да се направи събиране за щурм на махалата.Тогава вече ще се вдигне шум и аз ще съм един от първите които ще се присъединят.
Другото за мен е безсмислено,жалко за момчето лека му пръст.... |
Трудно ше се осъществи,
но смазване и побой над циганин на случаен принцип....
това е
Днес на наща улица,утре и по другите улици и квартали  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
|
 |
hooligana1986

Регистриран на: 16 Сеп 2006 Мнения: 719 Местожителство: In The Heart Of The Enemy
|
Пуснато на: Чет 08 Юли, 2010 14:44 Заглавие: |
|
|
| Ra4mO написа: | | Някой ще ходи ли ? |
Смятаме да отидем ако искаш аз свършвам работа към 6 и ще ти звъна да се разберем нещо. _________________
ALL GIVE SOME - SOME GIVE ALL !!
DB |
|
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 08 Юли, 2010 20:36 Заглавие: |
|
|
Некой ходи ли? Да даде некакво инфо.  _________________
 |
|
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 12 Юли, 2010 16:01 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | Николай Младенов: България няма да създава трудности пред еврочленството на Турция
ВМРО поиска оставката на външния министър и референдум за Турция и ЕС
България е последната държава, която ще създава трудности в процеса на присъединяване на Турция към Европейския съюз. Това заяви българският министър на външните работи Николай Младенов пред Анадолската агенция, цитиран от bgnes. Той бе в Дубровник за срещата на високо равнище на страните от Югоизточна Европа.
"България е последната държава, която ще създава трудности или ще се противопоставя на процеса на присъединяване на Турция към ЕС. Защото ние сме нов член на ЕС. Разбираме много добре и следим Турция, затова подкрепяме този процес," заяви Младенов.
Помолен да коментира предишно свое изказване, в което заявява, че пътят на Турция към ЕС е много дълъг и може да продължи 15-20 години, Младенов заяви: "Не съм използвал израз като "20 години".
Ние подкрепяме процеса на присъединяването на Турция към ЕС. Разбира се, продължителността на този процес е свързана с представянето на Турция". По думите му от Анкара зависи да осъществи нужните реформи, да направи стъпки за човешките права и демокрацията, да се съобрази с критериите на ЕС.
Министър Младенов посочи обаче във връзка с възможно лобиране от страна на България за членството на Турция, че България не лобира не само за Турция, но и за никоя държава. "Важното тук е не лобирането, а обясняването на това, което е направено. Турция сама ще обясни това," заяви министърът.
ВМРО поиска оставката на Николай Младенов заради това изказване.
"Министърът не е прав, че Турция има да извърви дълъг път до ЕС. Според ВМРО "Турция просто няма път към ЕС". Воеводите припомнят искането им за референдум, който да определи българската позиция по въпроса за членството на Турция в общността.
"Министърът грубо пренебрегва един от основните принципи, с които тези управляващи дойдоха на власт - допитване до народа по важните обществени въпроси. Необмислените изказвания относно съседните страни станаха практика и на това правителство", пише в становище на ВМРО.
"Министърът не се поколеба да влезе в остър спор с турската позиция по казуса с "Флотилията на свободата". В същото време обаче той се бои да влезе в спор с Турция за нерешените въпроси между нашите две страни", казват от ВМРО.
"Коя от двете държави - Израел или България - е по-важна за министъра на външните ни работи?", питат от ВМРО
|
ясно че нищо не зависи от тебе байхуй,
ма що само се излагате?  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 13 Юли, 2010 10:40 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | Роми пребиха шофьор на автобус
Младежи от ромски произход са пребили пътник в автобус в столицата, защото им направил забележка, че пушат. Инцидентът е станал около 23 ч. вчера вечерта, съобщава БиТиВи.
По време на последния курс в автобус 309 се качват група роми. За да пътуват в пълен комфорт, палят и по цигара. Един от пътниците им прави забележка.
"Те директно му налетяха и започнаха да го бият. Аз спирам и при отварянето на вратата те даже се опитаха да го издърпат навън. Пребиха от бой", разказва шофьорът на автобуса. За да се защити, пътникът извадил служебния си газов пистолет и стрелял във въздуха.
Насилниците избягали, а шофьорът на автобуса извикал полиция и линейка.
|
пребии днес циганин
осмисли си деня  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 13 Юли, 2010 11:36 Заглавие: |
|
|
Е за кво е стрелял у въздуха бе...Да им беше сменил фейсовете на тия мангали.  _________________
 |
|
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Вто 13 Юли, 2010 12:58 Заглавие: |
|
|
Щото после него ще го вкарат в дранголника. _________________
 |
|
|
 |
tseko

|
Пуснато на: Нед 18 Юли, 2010 15:25 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | На днешната дата – 18 юли, се навършват 173 години от рождението на Апостола на свободата Васил Левски.
В столицата празникът беше отбелязан с официална церемония и кратка литературно-музикална програма, която се състоя от 11:00 ч. пред паметника на Васил Левски в Борисовата градина. Стотици софиянци се стекоха пред паметника, за да поднесат цветя.
В родния град на Апостола – Карлово, също са подготвили специална програма за отпразнуването на годишнината от рождението на Левски. Очаква се днес кметът Найден Найденов да връчи медальони „Роден на 18 юли в града на Апостола” на две деца, родени на този ден през изминалата 2009 г. Малко по-късно в тържествения митинг на Карлово ще се включи и президентът на България – Георги Първанов.
Васил Иванов Кунчев, останал в историята като Васил Левски и Апостола на свободата, се ражда на 18 юли 1837 г. в град Карлово.
На 22 години той става послушник при вуйчо си Василий и таксидиот на Хилендарския манастир в град Карлово и Стара Загора. Няколко години по-късно пловдивският митрополит Паисий го ръкополага за йеродякон.
Манастирът обаче се оказва тесен за Апостола на свободата. През 1962 г. той заминава за Сърбия и взема участие в Първата българска легия на Раковски. Там той изпъква както с физическите си умения, така и с интелектуалните си способности. Именно там той получава и прякора си „Левски” заради лъвския скок по време на военните упражнения.
Пет години по-късно Васил Левски е определен за знаменосец в четата на Панайот Хитов, а след това постъпва във Втората българска легия на Раковски.
През 1968-1969 г. Апостолът полага основите на Вътрешната революционна организация (ВРО). Обикаляйки редица български селища, той въвлича най-добрите и будни българи в каузата си по изграждането на революционни комитети.
През лятото на 1969 г. Левски се връща в Румъния и там, заедно с Любен Каравелов, участва в създаването на Българския революционен централен комитет (БРЦК). До края на живота си Апостолът се посветява на мисията по организацията на революционните комитети и подготовката за освобождението на България.
През зимата на 1872 г. Васил Левски е предаден и заловен от турците в Къкринското ханче близо до Ловеч. Предаден е на съда в София и на 19 февруари 1873 г. е обесен.
Споменът за него обаче белязва поколения българи, а патриотичното му дело бива продължено от редица негови съмишленици. Вътрешна революционна организация е основата, на която стъпват организаторите на Априлското въстание през 1876 г. Това въстание и последвалата Руско-турска война, довеждат до възстановяване на България и освобождението й от петвековното турско робство.
Васил Левски остава в родната история като един от най-големите патриоти и борци за национална свобода.
|
Poklon! _________________ ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! |
|
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 18 Юли, 2010 22:22 Заглавие: |
|
|
| tseko написа: | | Цитат: | На днешната дата – 18 юли, се навършват 173 години от рождението на Апостола на свободата Васил Левски.
В столицата празникът беше отбелязан с официална церемония и кратка литературно-музикална програма, която се състоя от 11:00 ч. пред паметника на Васил Левски в Борисовата градина. Стотици софиянци се стекоха пред паметника, за да поднесат цветя.
В родния град на Апостола – Карлово, също са подготвили специална програма за отпразнуването на годишнината от рождението на Левски. Очаква се днес кметът Найден Найденов да връчи медальони „Роден на 18 юли в града на Апостола” на две деца, родени на този ден през изминалата 2009 г. Малко по-късно в тържествения митинг на Карлово ще се включи и президентът на България – Георги Първанов.
Васил Иванов Кунчев, останал в историята като Васил Левски и Апостола на свободата, се ражда на 18 юли 1837 г. в град Карлово.
На 22 години той става послушник при вуйчо си Василий и таксидиот на Хилендарския манастир в град Карлово и Стара Загора. Няколко години по-късно пловдивският митрополит Паисий го ръкополага за йеродякон.
Манастирът обаче се оказва тесен за Апостола на свободата. През 1962 г. той заминава за Сърбия и взема участие в Първата българска легия на Раковски. Там той изпъква както с физическите си умения, така и с интелектуалните си способности. Именно там той получава и прякора си „Левски” заради лъвския скок по време на военните упражнения.
Пет години по-късно Васил Левски е определен за знаменосец в четата на Панайот Хитов, а след това постъпва във Втората българска легия на Раковски.
През 1968-1969 г. Апостолът полага основите на Вътрешната революционна организация (ВРО). Обикаляйки редица български селища, той въвлича най-добрите и будни българи в каузата си по изграждането на революционни комитети.
През лятото на 1969 г. Левски се връща в Румъния и там, заедно с Любен Каравелов, участва в създаването на Българския революционен централен комитет (БРЦК). До края на живота си Апостолът се посветява на мисията по организацията на революционните комитети и подготовката за освобождението на България.
През зимата на 1872 г. Васил Левски е предаден и заловен от турците в Къкринското ханче близо до Ловеч. Предаден е на съда в София и на 19 февруари 1873 г. е обесен.
Споменът за него обаче белязва поколения българи, а патриотичното му дело бива продължено от редица негови съмишленици. Вътрешна революционна организация е основата, на която стъпват организаторите на Априлското въстание през 1876 г. Това въстание и последвалата Руско-турска война, довеждат до възстановяване на България и освобождението й от петвековното турско робство.
Васил Левски остава в родната история като един от най-големите патриоти и борци за национална свобода.
|
Poklon! |
поклон  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
|
 |
stoian

|
Пуснато на: Нед 18 Юли, 2010 22:31 Заглавие: |
|
|
Да поклон,но този който е писал това нещо трябва да бъде разстрелян!
Къде набута Дякона в 20-ти век....
За какво говорим ,щом някакви неграмотници пишат статии без изобщо да имат някакво понятие от историята ни.Търсене в гугъл копи пеист и вече бил журналист  |
|
|
 |
stoian

|
Пуснато на: Чет 29 Юли, 2010 4:52 Заглавие: |
|
|
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3157351
Аз съм съгласен да ни ги връщат,ама да ни построят космодрум да ги изтрелваме на луната.Иначе и без това си имаме много.Мисля ,че трябва да им се разясни фразата "Подарена къща назад не се връща" и това ,че не е учтиво да се връщат подаръци  |
|
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 01 Авг, 2010 9:31 Заглавие: |
|
|
хааааааааа:
| Цитат: | Ангелите на ада нахлуват у нас
Най-злите мотористи в света въртят дрога и оръжие
Най-опасната в света рокерска групировка "Ангелите на ада" идва в България. С тях са и не по-малко злите "Бандидос", алармира Европол.
Двете групировки са създадени преди години в САЩ от ветерани от Виетнам. Опасни са, защото имат пипала по всички континенти, алармира агенцията на ЕС. Под прикритието на моторите те се занимават с дрога, оръжие, пране на пари и проституция, твърди Европол. МВР коментира, че засега няма данни за нахлуване на бандите у нас, но знае за предупреждението и е нащрек.
Новината за "Ангелите" и "Бандидос" хвърли в шок българските рокери. Някои от тях заявиха, че този лош имидж на US клубовете се дължи на холивудските филми. Други обаче категорично се заканиха, че няма да ги пуснат да стъпят в България |
| Цитат: | Може и да не дочакаме предсказанието на инките, че светът ще загине през 2012 г., и да си идем по-рано, тъй като "престъпните" рокерски банди "Ангелите на ада" и "Бандидос" нахлуват в България.
Европол алармира вчера, че нашата страна, Албания и части от Турция стават вече територия на тези групировки, които се занимават с наркотици и са сред най-лошите и злите в света.
"Новите съюзи между бандите означават, че те вече имат капацитет да управляват трафика на дрога през Югоизточна Европа, използвайки т.нар. балкански маршрут, твърди Европол. "В надпреварата за пазарите в Югоизточна Европа евентуална война за територия е сериозна заплаха, имайки предвид наблюдаваното по-рано ескалиране на насилието между съпернически банди в други части на континента", предупреждава агенцията на ЕС.
Някои страни в региона не си дават реална сметка колко голяма е заплахата, предупреди говорителят на Европол Сьорен Педерсен. Бандите не рядко са замесени в пране на пари и измами и установяват близки връзки с влиятелни хора и органи в съответната страна, за да осигурят защита на интересите си.
Рокерските групировки сега са най-активни в страни като Германия и Холандия, където техни членове често са осъждани за изнудване, трафик на хора и сводничество.
Съвсем наскоро в Кайзерслаутерн двама "Ангели" получиха общо 11,5 години затвор за побоища и убийството на боса на конкурентната банда "Закононарушителите". И до днес пък в Дуисбург продължава процесът срещу друг "Ангел" за екзекуцията на член на "Бандидос".
Засега българското МВР запазва хладнокръвие, понеже нямало данни за престъпна дейност от страна на тези групировки.
Информацията за идването им в България обаче доведе до огромен разнобой между родните моторджии. Едни от тях твърдят, че "Ангелите" отдавна са мирясали и всичко това се дължи на холивудски сценарии. Други обаче твърдо се заканиха да не ги допуснат в страната.
|
Активисти на "Ангелите" са за пореден път на подсъдимата скамейка в Германия заради побоища и дрога _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
|
 |
Zaspalan Ultras Spirit
Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1678 Местожителство: Панелна Джунгла
|
Пуснато на: Чет 05 Авг, 2010 16:11 Заглавие: |
|
|
Бай Тошо и златната епоха
Когато бившият комунистически диктатор почина точно преди 12 години и тръгнаха да го погребват, мнозина нормални хора останаха втрещени, гледайки по телевизионните екрани хилядната тълпа стекла се да го изпрати за последен път. Останаха и възмутени от наглостта на ораторите, които прославяха неговата мъдрост, доброта и прозорливост на държавник и политик.
През тези 12 години, че и преди това, сред по-голямата част от българския народ се зароди неизлечима носталгия по комунистическата диктатура, която е съвременното превъплъщение на стария мит за отминалата „златна епоха”. Още приживе мнозина българи заявяваха, че ако се кандидатира за президент ще гласуват за Тато без да се замислят. И той сигурно щеше да спечели.
Защо се получи така?! Защо милионите българи забравиха репресиите, насилията, тоталната липса на свобода, цензурата, хилядите разбити животи, жителството, та дори и скучната телевизия? Защо повечето наши сънародници се сещат с умиление за онези дни?
Въпросът, естествено не е никак сложен, но отговорът е полисъставен.
Първо, Българинът не цени свободата. Т.е цени я, но в ценностната му система тя е класирана на последните места, някъде между правото да сере на воля, където му падне и правото да се секне на тротоара. За него претъпкания му търбух е много по-важен от правото му да говори, да се придвижва и да избира управляващите си. Правото му на ракия с хубаво мезе пък е в топ три на светоглада му.
Второ. Българският преход се извърши по такъв криминален и мафиотски начин от българските комунисти и техните ятаци, че накара хората да милеят за старото управление на същите тия комунисти. Може да звучи нелогично, но хората си имат своята логика. Думата „богат” стана синоним на престъпник, а това само все повече лумпенизира нови и нови маси народ. Голяма част от тоя народ обедня с темпове, с които някои скоростно натрупаха богатство.
Трето. Повечето от медиите, които естествено са собственост на бивши и настоящи комунисти, агенти на ДС или техни приближени, непрекъснато утвърждават на обществената сцена личности от онова минало, които или пряко са участвали във властта или са били близки до нея. Вижте само Батето, който ще ръси медийно отразявани простотии докато ритне камбаната. Вижте останалите от клана Живкови, които са и в политиката, и в бизнеса, и в „елита”. Гиньо Ганев пък ще сдаде поста си на омбудсман единствено посмъртно. А агентите и служителите на ДС до такава степен са превзели обществения ни живот, че и дума не може да става да се осъди един престъпен режим, в подържането, на когото те активно са участвали.
Четвърто. За 20 години българският народ не успя да излъчи от своите редици читави политици, които да отговарят в някаква степен на минималните изисквания за честност и неподкупност. Разбира се, това разочарова още повече българина от екстрите на демокрацията и някои елементи даже приплакват за „твърда ръка”. Жалкото в случая е, че много малко хора се сещат, че не демокрацията е виновна. С калпав народ се прави калпава демокрация, но това е тема за друг разговор.
Май тия четири причини са предостатъчни за да разкрием корените на тоталната и методична подмяна на ценностната система, която постепенно се налага на българския народ в последните 20 години. Ценностна система, която те оправдава, когато наричаш работилите за комунистическите тайни служби патриоти, а техните жертви предатели. Светоглед, който принизява нуждите ти до чисто физиологически потребности, като лапане, пиене, Ебане и сране. Морал, който те стимулира да построиш паметник на един диктатор, чиято репресивна машина е разбила съдбите на сума ти свестен народ.
Но все пак, Бог да го прости Тодор Живков и нека след 1000 години го изкара от ада, където искрено се надявам, че е. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|