Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
brun4ev
|
Пуснато на: Вто 23 Фев, 2010 10:00 Заглавие: ЛОКОМОТИВ-СФ - БЕРОЕ 28.2.2010 14часа Про.бг тв-неделя |
|
|
МИСЛЯ ЧЕ НИ ЧАКА ДОСТА ТЕЖЪК МАЧ.ЛОШОТО Е ЧЕ НАШИЯ ОТБОР НЕ Е В ФОРМА НЕЩО И ИМАМЕ МНОГО КОНТУЗИНИ ИГРАЧИ.НО СМЯТАМ ЧЕ ТРЯБВА ДА ГО ВЗЕМЕМ НА ВСЯКА ЦЕНА .ПОСЛЕ ИМАМЕ ДВА ТРИ ПО ЛЕКИ МАЧА И ТРЯБВА ДА НАБЕРЕМ СКОРОСТ. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 23 Фев, 2010 10:07 Заглавие: |
|
|
Победа! _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 23 Фев, 2010 10:13 Заглавие: |
|
|
Не ме ебе ни мач, ни резултат! Треа да бием. И всички мощно на трибуната!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Вто 23 Фев, 2010 10:21 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | ... И всички мощно на трибуната!  |
... на Требич. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 23 Фев, 2010 10:30 Заглавие: |
|
|
pa®tci написа: | Metala написа: | ... И всички мощно на трибуната!  |
... на Требич. |
Ако ще и на луната. Свикнете с идеята че с оглед на последните събития може би ни очаква години номадство, така че въоръжавайте се с търпение и вяра и това е.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 23 Фев, 2010 13:41 Заглавие: |
|
|
Васил Левски" вариант за домакинствата на Локо (София)
Има голяма вероятност отборът на Локомотив (София) да прибегне до услугите на на Националния стадион "Васил Левски" за предстоящите си домакинства през пролетния полусезон. Това стана ясно след пресконференция на треньора на тима Драгомир Окука днес. Както е известно, комисията, която направи оглед на софийските стадиони трябва да даде своята крайна оценка, но първоначалните отзиви бяха, че именно стадион "Локомотив" е в най-окаяно състояние.
Първото домакинство на "железничарите" за новия сезон е още тази неделя срещу тима на Берое.
най добрия вариант ако не е на Локомотив. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 23 Фев, 2010 13:57 Заглавие: |
|
|
Ама защо Куката треа да говори по въпроса къде ще играем бе??!?! Ние немаме ли си ръководство??? 25 човека са директори гори нема ли един който да излезе и да каже какво става!!!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brat4eda

|
Пуснато на: Вто 23 Фев, 2010 15:40 Заглавие: |
|
|
абе да направят едно теренче във ФЛАЙТ НАЙТ там хем ще пееме и ще се чува че има яка акустика хем ще пиеме заедно с пиянките от отбора па може и да почерпят ако бием случайно  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vujeto

|
Пуснато на: Вто 23 Фев, 2010 19:32 Заглавие: |
|
|
кадето и да ние трябва да сме там _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Vojdek Гост
|
Пуснато на: Вто 23 Фев, 2010 20:53 Заглавие: |
|
|
Аз съм съгласен за инерцията.Заралиите ако ще и с едно на съдията да ги биеме ми е се тая, ама е задълже победата!
Пък и щом Галев няма да пази, се чуствам по-спокоен някак си, нищо че резервата е с култуво като за вратар име.
А и това със стадиона ще е голяма глупост.Тея от БФС какво искат? Всички мачове на 2 стадиона ли да се играят?Ама май само така ще успеят да ни наредят да свършим след сините... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alfons1to

|
Пуснато на: Вто 23 Фев, 2010 22:27 Заглавие: |
|
|
така.. сорка за темата.. да питам 100% ли сме на надежда с тия бирое.. или ? _________________ Аааа вий сте бели фенове два трима и по един умира всяка зииима,
евреи, циигани и наркоманиии това сте вииеее бели педеpacи!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 24 Фев, 2010 9:26 Заглавие: |
|
|
alfons1to написа: | така.. сорка за темата.. да питам 100% ли сме на надежда с тия бирое.. или ? |
като има яснота ще напишеме.  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 24 Фев, 2010 15:01 Заглавие: |
|
|
Ръководството на Локомотив Сф подготвя своя стадион в „Надежда“ за първото пролетно домакинство срещу Берое, съобщиха за Гонг от клуба. Както е известно, от общинската комисия, която направи оглед на столичните стадиони, изразиха претенции относно сигурността на носещите въжета на козирката на стадиона и тогава излезе алтернативният вариант с „Васил Левски“.
Времето обаче до неделния мач намалява, а от комисията все още не са изразили окончателното си становище. При това положение все по-голяма е вероятността мачът Локо Сф – Берое да се играе в „Надежда“, тъй като е нужно време за организацията на събитието на друго място. Ако се наложи, следващите домакински срещи на отбора да се играят на друг стадион, ще се реагира допълнително, разсъждават в клуба.
Междувременно стана ясно, че Локомотив Сф няма да ангажира нов вратар на мястото на оперирания Валентин Галев, който ще отсъства 6 месеца. Тимът ще разчита през полусезона на Юлиян Левашки и Румен Тинков, разбра се след картотекирането днес. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 24 Фев, 2010 15:02 Заглавие: |
|
|
И как се "подготвят" ако не е тайна?  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 24 Фев, 2010 15:08 Заглавие: |
|
|
отбора тренира,кой друг да се подготвя?
и все пак това е офертата,всяко друго място е ташак.
сега остава да победим  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|