Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bulgarista
|
Пуснато на: Чет 22 Ное, 2018 8:56 Заглавие: Локо(Сф)-ЦСКА 1948 ст.Локомотив 24.11/14:30ч. |
|
|
Бяхме един от кошмарите на старото ЦСКА.
После ни изхвърлиха от А група и досега сме играли с всичките клонинги :ЦСКА -София,ЦСКА -София 2, Литекс който е всъщност е Луковит и т.н. Само с тези не сме играли.Надявам се да ги биеме и тях ,та да съм сигурен че съм ги бил всичките.
Само НИЕ,Само Локо ! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 22 Ное, 2018 10:16 Заглавие: |
|
|
Мачкаме бе!
Друг избор няма!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Чет 22 Ное, 2018 11:03 Заглавие: |
|
|
мощно
САМО НИЕ!!! _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Пет 23 Ное, 2018 6:41 Заглавие: |
|
|
Напред Железни! _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пет 23 Ное, 2018 9:37 Заглавие: |
|
|
тука ще се види реално къде сме,
биеме ли-мечтаеме, не успеем ли -догодина.  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Съб 24 Ное, 2018 8:07 Заглавие: |
|
|
Цитат: | На официалния сайт на ФК Локомотив бе съобщено, че "Привържениците на ЦСКА 1948 ще бъдат настанени в "клетка" в северната част на В сектор, тъй като това е сектора лицензиран за публиката подркрепяща гостуващия тим. За Феновете на Локомотив ще бъде отворен А сектор." |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Съб 24 Ное, 2018 9:34 Заглавие: |
|
|
От самото начало бе ясно, че клетката ще се ползва само при условие, че гостуващия отбор няма да има фенове на мача и това го говорим 2 години. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Съб 24 Ное, 2018 9:44 Заглавие: |
|
|
Pride написа: | От самото начало бе ясно, че клетката ще се ползва само при условие, че гостуващия отбор няма да има фенове на мача и това го говорим 2 години. |
Абе на последната среща не говорихме точно това ама айде. Излишно е да си хабим енергията за спорове  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Съб 24 Ное, 2018 9:46 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Pride написа: | От самото начало бе ясно, че клетката ще се ползва само при условие, че гостуващия отбор няма да има фенове на мача и това го говорим 2 години. |
Абе на последната среща не говорихме точно това ама айде. Излишно е да си хабим енергията за спорове  |
Прилича ми на загуба в превода ама си прав, трябва акция като Спартак Варна за В сектор докато това тъпо правителство не е паднало. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Съб 24 Ное, 2018 9:49 Заглавие: |
|
|
Pride написа: | Metala написа: | Pride написа: | От самото начало бе ясно, че клетката ще се ползва само при условие, че гостуващия отбор няма да има фенове на мача и това го говорим 2 години. |
Абе на последната среща не говорихме точно това ама айде. Излишно е да си хабим енергията за спорове  |
Прилича ми на загуба в превода ама си прав, трябва акция като Спартак Варна за В сектор докато това тъпо правителство не е паднало. |
Това е тема на която по бих говорил  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Съб 24 Ное, 2018 10:11 Заглавие: |
|
|
Издънка,
Спираме проект клетка. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Съб 24 Ное, 2018 10:14 Заглавие: |
|
|
Тема спорт”: Коце Хазуров става треньор в Локо Сф
Нападателят на Локо Сф Костадин Хазуров стартира треньорска кариера. Той ще е играещ помощник на Ангел КолеВ. Очаква се в скоро време Хазуров да поеме и някой от наборите в школата на железничарите. 33-годишният таран подписа с Локо Сф през лятото, като има 12 мача и 3 гола във Втора лига.
Железничарите пък имат добър шанс да направят крачка към Топ 3 днес. Тимът посреща от 14:30 часа ФК ЦСКА 1948, който заема третата позиция. Червено-черните се намират в подем, като вече 7 мача нямат загуба в първенството (3-4-0). Треньорът Ангел Колев издаде заповед за победи в заключителните три срещи за годината - днешната, гостуването на Черноморец Бч на 3 декември (понеделник) и домакинството срещу Монтана на 8 декември (събота).
Бат Желе издава заповеди,СМЕХ
|
 |
Pride

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|