Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 07 Май, 2018 23:16 Заглавие: |
|
|
Само Локо пичове
Гордея се. С всички
Само Ние! _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Вто 08 Май, 2018 7:35 Заглавие: |
|
|
Уникален КЕФ - всичко, заради което съм Буфер вчера!
Искам да прегърна всички замесени.
Днес ще видим какво като отбор ни е останало за следващия мач - голямата тегавиня я прескочихме, но остават две малки бабунки, дето дано не ни препънат лошо, особено след като оня ПРЕСТЪПНИК и шибаните Селски играчи ни орязаха отбора.
Наздраве, пичове - САМО ЛОКО, САМО НИЕ! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 08 Май, 2018 7:50 Заглавие: |
|
|
парци написа: | Уникален КЕФ - всичко, заради което съм Буфер вчера!
Искам да прегърна всички замесени.
Днес ще видим какво като отбор ни е останало за следващия мач - голямата тегавиня я прескочихме, но остават две малки бабунки, дето дано не ни препънат лошо, особено след като оня ПРЕСТЪПНИК и шибаните Селски играчи ни орязаха отбора.
Наздраве, пичове - САМО ЛОКО, САМО НИЕ! |
Наздраве, Парци!!!
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 08 Май, 2018 7:50 Заглавие: |
|
|
Този ЛУД,ЛУД мач....  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Вто 08 Май, 2018 9:39 Заглавие: |
|
|
Епохален мач!За пръв път отбора показа характер !
Аз лично съм бесен на доста хора,които се скатаха този мач!На какво прилича тва бе Смятам лично да им сипя и потърся отговорност защо задниците им не бяха на мача! Като организация и бройка НЕ СЪМ ДОВОЛЕН !!!! Да стягаме и да си налягаме парцалите !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
kuzuk

|
Пуснато на: Вто 08 Май, 2018 10:30 Заглавие: |
|
|
"Циганиин от Ихтиииман, искаш ли да ти проодам..."
новото парче ми кънти в главата  _________________ ...в Надежда си е най-добре! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 08 Май, 2018 11:00 Заглавие: |
|
|
bulgarista написа: | Епохален мач!За пръв път отбора показа характер !
Аз лично съм бесен на доста хора,които се скатаха този мач!На какво прилича тва бе Смятам лично да им сипя и потърся отговорност защо задниците им не бяха на мача! Като организация и бройка НЕ СЪМ ДОВОЛЕН !!!! Да стягаме и да си налягаме парцалите !!! |
Това се замислих и аз. Че реално след онзи мегарешаващ сблъсък за турнирите с Черно море от бай Грозданово време, това е първият НАИСТИНА ВАЖЕН мач който взимаме. И то по какъв начин!
За сипването си прав. Може да почнеш с мен. Наистина има мнооооого да си говорим на тия теми  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Вто 08 Май, 2018 12:02 Заглавие: |
|
|
До господин Борислав Михайлов - президент на БФС
копие До господин Иван Василев - президент на ФК Локомотив София
Господа от БФС докога ще търпите подобно съдийство?!?
Господин Михайлов,
Гледахте ли вчера мача Царско село - Локомотив?
А видяхте ли как се "проявиха" Вашите "съдии"?
Защото цяла България видя как те се опитаха да отрежат главата на нашия Локомотив до кръста - немаркирани удари с лакти, абсолютно измислени червени картони, боксови удари, неотсъдена дузпа и всичко това в ущърб на само единия отбор - Локомотив.
За какво бе изгонен Здравко Димитров? Какво ще бъде наказанието му предвид това, че бе изгонен абсолютно неправилно?
Ами Виячки? Трябваше да бъде пребит ли, това ММА ли?
И цялата тази наглост се повтаря, потретя и мултиплицира до безкрай с години и години - при почти всяко гостуване, че дори и при някои домакински срещи, на Локомотив се налага да играе както срещу противника си, така и срещу Вашите съдии. А специално Ангел Ангелов е "Ангел", но за един определен кръг и това се знае от абсолютно всеки един привърженик на футбола в България. Помните ли, защото ние помним, как навремето точно той подари титлата на "Литекс" срещу Локомотив? Времето му да си тръгне завинаги от съдийството отдавна е минало зенита си, като вчера ясно се видя, че той всъщност наистина може да свири, но само под диригентска палка. Докога ще търпите (или може би толерирате?) подобни изстъпления? Не е ли крайно време, в 21-ви век, подобни неща да бъдат елиминирани из корен!?
И накрая БРАВО, голямо БРАВО на ОТБОРЪТ на ЛОКОМОТИВ, футболисти, треньори и ръководство показахте това, което всеки футболен привърженик в България иска да вижда от своя отбор - дух, здрава битка и себераздаване до край, въпреки всичко и всички.
Горди сме с Вас.
Благодарим!
Клуб на привържениците на Локомотив София _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Вто 08 Май, 2018 12:15 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | bulgarista написа: | Епохален мач!За пръв път отбора показа характер !
Това се замислих и аз. Че реално след онзи мегарешаващ сблъсък за турнирите с Черно море от бай Грозданово време, това е първият НАИСТИНА ВАЖЕН мач който взимаме. И то по какъв начин!
За сипването си прав. Може да почнеш с мен. Наистина има мнооооого да си говорим на тия теми  |
Абе ти си беше кво да ти сипвам,ама много народ от хард ядрото ги немаше.Не може така ! И въпреки че не бяхме колкото ми се искаше успяхме да пробием и да влезем,за което респект за ВСИЧКИ присъствали вчера.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 08 Май, 2018 12:17 Заглавие: |
|
|
bulgarista написа: | Metala написа: | bulgarista написа: | Епохален мач!За пръв път отбора показа характер !
За сипването си прав. Може да почнеш с мен. Наистина има мнооооого да си говорим на тия теми  |
Абе ти си беше кво да ти сипвам,ама много народ от хард ядрото ги немаше.Не може така ! И въпреки че не бяхме колкото ми се искаше успяхме да пробием и да влезем,за което респект за ВСИЧКИ присъствали вчера.
 |
Наистина бяхме малко, въпреки многото нафталини или нови физиономии дето се показаха. И май основно хората са дошли в последния момент...
Не знам..ама напоследък ставаме някаква дива орда,което за "Б" може да е ОК, ама нагоре не функционира  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|