Медиите за нас 2012
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 73, 74, 75  Следваща
 
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
brun4ev



Регистриран на: 14 Авг 2009
Мнения: 674
Местожителство: ВАРНА

МнениеПуснато на: Чет 27 Сеп, 2012 9:45    Заглавие: Отговорете с цитат

От Локо Сф: Излизаме, за да спрем серията на Левски
27 септември 2012 07:43
„Сините са силни в преден план, ще се възползваме от слабостите им“, каза Добрев
Капитанът на Локомотив София Кристиян Добрев заяви, че очаква тежък мач с Левски. Както е известно, столичното дерби е в събота от 17:00 часа, а срещата ще се играе на стадион „Славия“. Добрев сподели, че всички в клуба ще опитат да спрат серията от шест поредни победи, които сините записаха от началото на сезона.

„Играем с Левски, след това с Ботев Пд, все отбори с големи амбиции. Ние също опитваме да изградим някакъв наш стил на игра. Ще си сверим часовниците и ще видим до къде можем да стигнем. Засега мисля, че вървим добре, дано и занапред да е така. Няма да ни бъде лесно със сигурност. Левски и Ботев са силни в офанзивен план, надявам се ние да успеем да се възползваме от техните слабости. Излизаме с нагласата да спрем успешната серия на сините. Миналата година и двата отбора не бяха в добра форма и направихме хикс. Сега сме домакини, макар това наше домакинство да е малко в кавички. Въпреки това ще излезем достатъчно мотивирани и да се надяваме, че няма да допуснем грешките от мача със Славия. Няма да бъде лесно, но отново ще излезем да играем футбол и да ги надиграваме, не да печелим мачове по нечестен начин. Нека по-добрият победи, да се надяваме това да е нашият отбор“, каза капитанът на Локо Сф пред "7 дни спорт".
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
veni78



Регистриран на: 06 Май 2010
Мнения: 545

МнениеПуснато на: Чет 27 Сеп, 2012 11:52    Заглавие: Отговорете с цитат

тая подлога на Гигооff до кога ще играе и ща дава несъстоятелни интервюта. Много добре знае,че този мач и не сто ,а хиляда процента твърда загуба и нямаме никакъв шанс. Само се правят на интересни,макар всичко да им е пределно ясно как ще завърши даден мач. Ако не е гадния славист начело на Локомотив къде щеше да играе Кичо????????????? Писна ми от клиширани интервюта и приказки. Гигов - вън ,както и всички негови подлоги, лакейчета тем подобни.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
brun4ev



Регистриран на: 14 Авг 2009
Мнения: 674
Местожителство: ВАРНА

МнениеПуснато на: Чет 27 Сеп, 2012 14:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Тони Велков: Мачът ще е по-труден за Левски
„В определена степен мачът ще е по-труден за Левски, защото там има доста неща, които трябва да се оправдават”, заяви наставникът на Локомотив София Антон Велков преди столичното дерби в събота. „Левски респектира със серията си от шест поредни победи, но ние не трябва да излизаме със страх срещу тях, защото в такива мачове страхът е най-лошият съветник. Трябва да се възползваме от силата на Левски”, добави специалистът.

„Мисля, че преди такива мачове не трябва да се акцентира върху въпроса с премиите. Аз лично незнам каква ще е премията за съботното дерби. Надявам се Левски като дразнител и не особенно очарователната ни игра срещу Славия да ни мотивират да покажем един хубав футбол. Една хубава игра и хубав резултат ще ни върнат самочувствието, което е поразклатено след мача срещу „белите”, коментира предстоящата среща Велков.

Относно обвиненията на президента на Славия Венцеслав Стефанов, че Локомотив е дошъл на стадиона в Овча Купел да „убива”, треньорът на „железничарите” отговори: „Г-н Стефанов е президент и аз не съм на неговото ниво за да коментирам изказванията му. Според мен имаше доста крайни неща, които не кореспондираха с това, което се случи на терена. Гарантирам Ви, че никой от моите футболисти не е действал умишлено с цел да контузи съперник. В Локомотив София не тренираме за да „убиваме”. Това, което видяхте срещу Славия не е облика на Локомотив”, категоричен бе Велков, като пое отговорността за представянето на „червено-черните” срещу Славия като начин на игра и грешки по време на мача. „Ако сега кажам, че сме доволни от това, което сме постигнале от началото на първенството, ще сбъркаме. Излизането от серията мачове, която започна със Славия ще покаже какъв е нашият апетит за този шампионат. Не направихме много мащабна селекция, но пък взехме добри футболисти, които ще ни вършат работа. Убеден съм, че нивото на Локомотив е по-високо от това, което видяхме до момента”, каза още Антон Велков. Той е получил уверението на клубното ръководство, че след прекъсването на първенството за мачовете на националните отбори, Локомотив ще се върне на своя стадион. „Работи се интезивно по стадиона, не само от страна на футболния клуб, но и от страна на новия председател на спортния клуб”, сподели кадърът на „железничарите”.

„Отборът ми, проявява търпение относно трудните моменти около клуба. Резултатите ни до момента показват, че ситуацията в Локомотив е по-добра от тази през пролетния дял на миналото първенство”, завърши Антон Велков.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7152
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Чет 27 Сеп, 2012 15:18    Заглавие: Отговорете с цитат

вестник "Стандарт"

Велков: Не тренирам "Локо" като добичета
27.09.2012
от Стефан Марков

Треньорът на столичните "железничари" смята, че "Левски" трябва да се плаши от тях.

Наставникът на "Локомотив" (София) Антон Велков не е съгласен с мнението на Венци Стефанов, че тренира отбор от "добичета". "Не е вярно, не сме добичета, а тим, който има самочувствието да се надиграва с всеки и ще го докажем срещу Левски", заяви той на една от редките си пресконференции вчера. Въпреки че се държеше спокойно и не повишаваше тон, бе видно, че Велков се е жегнал доста от хулите, които изсипа срещу подопечните му президентът на "Славия" след двубоя в последния кръг на "Овча купел". За това свидетелства фактът, че брифингът премина основно в ровичкане на срещата отпреди близо седмица.


"Влизаме в дербито с лидера от "Герена" с мисълта да гоним добър резултат", категоричен бе Тони Велков, но не разясни дали и ремито ще го удовлетвори. Според него от предстоящия мач трябва да се притеснява отбора на Илиан Илиев, защото имат да защитават лидерска позиция.
На въпрос на "Стандарт" обещавани ли са допълнителни финансови стимули на "Локо" (София) за двубоя с "Левски", Велков бе многозначителен: "Не знаем за какви премии играем, но не ни и пука. Надявам се водещото в главите на играчите ми в този мач да не са парите, а други неща".


Не бе подмината и болната тема за това, кога "червено-черните" ще се завърнат на своя стадион в "Надежда". Антон Велков сподели, че вижда интензивно взаимодействие между клубното ръководство на футболния отбор и спортно дружество "Локомотив" София по казуса. "Правят се ремонти, но не бих се ангажирал с прогноза кога отново ще стъпим у дома".
Треньорът коментира, че според него непрестанните гаври на феновете на "Локо" със собственика на клуба Николай Гигов са следствие именно на проблемите около базата. "Трябва да се помирим със запалянковците и да има диалог между нас като клуб и тях", завърши изказването си Велков.

КУЛТ !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет 27 Сеп, 2012 17:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Ние с Тони проблеми нямаме, за да се помиряваме с него. А с Лъжеца няма как да се помирим изобщо.... angry2 angry2
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7152
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Чет 27 Сеп, 2012 17:16    Заглавие: Отговорете с цитат

© Sofia Photo Agency
Петима футболисти на Локомотив София са под въпрос за сботното дерби с Левски. Двубоят от 7-ия кръг на А група е от 17.00 часа на стадион „Славия” в София. За проблемите с окомплектоването на състава съобщи самият наставник на „железничарите” Антон Велков.

Бившите левскари Георги Христов, Димитър Телкийски и Атанас Борносузов, Васил Велев и Димитър Илиев са в лазарета и едва в петък вечерта ще се разбере кои от тях ще бъдат на разположение за сблъсъка с Левски.

Най-сериозно е положението с Христов и Велев, които получиха сериозни травми след дербито със Славия от последния кръг на българското първенство. Мечо също е травмиран, но неговото състояние е най-добро.

Борносузов и Илиев пък са с вирусни заболявания и при тях също ще се изчаква до последния момент относно решението дали да бъдат използвани срещу Левски.

„Това са футболисти, от които очаквам да дават облика на Локомотив. Надявам се с усилията на медицинския ни екип и тези на самите футболисти, да не изпитвам проблем при правенето на състава”, оптимистично заяви Тони Велков.


леелеее да не окапеме до мача
те сините само това чакат и ще ни качват
Гигоff ше вземе мерки bye
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет 27 Сеп, 2012 17:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Ндааааа...и тука има предварителна подготffka black_eye
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
voyagerx



Регистриран на: 01 Май 2007
Мнения: 427

МнениеПуснато на: Съб 29 Сеп, 2012 9:44    Заглавие: Отговорете с цитат

А, стига с тая теория на конспирациите:
Цитат:
Локо Сф вдигна почти всички за Левски
Светослав Табаков /
28 септември 2012 21:18

Всички висящи с контузии в Локомотив Сф бяха вдигнати на крак за дербито с Левски в събота от 17 часа на стадион „Славия”. От групата отпаднаха само тези, които са с по-сериозни травми и заболявания като Дафчев и Гаджев, а също Младен Стоев и Павел Петков.

„Червено-черните” бяха взети на лагер в комплекса „Царско село”, а в последното занимание на отбора се включи както президентът Николай Гигов, така и още двама от шефовете – Чавдар Цветков и Георги Марков.

Групата за мача с Левски е следната: Галев, Михайлов, Добрев, Върбанов, Дюлгеров, Велков, Бранеков, Гаров, Димитров, Пеев, Телкийски, Велев, Св. Петров, Борносузов, Манолов, Г. Христов, Павлов, Д. Илиев.

http://lokosofia.gong.bg/view_article.php?article_id=300557
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб 29 Сеп, 2012 12:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Днеска пак маса лакардии и глупости по вестниците за тоя насран мач с говедата...А всичко е толко ясно че...
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Pride



Регистриран на: 28 Сеп 2006
Мнения: 6717

МнениеПуснато на: Нед 30 Сеп, 2012 15:46    Заглавие: Отговорете с цитат

По сайтовете след мача

http://lokosf.info/news.html
_________________
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
crosser



Регистриран на: 01 Юни 2008
Мнения: 212
Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед 30 Сеп, 2012 23:44    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.sportline.bg/news/99061/lokomotiv-e-po-jiv-otvsyakoga-zaradi-toni
_________________
САМО ЛОКО СОФИЯ ! ! ! !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Пон 01 Окт, 2012 9:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Празникът на болните мозъци се отлага


В събота вечер Левски се издъни срещу Локомотив Сф и прекъсна серията си от шест победи. Базил де Карвальо вкара през първото полувреме, а равенството 1:1 дойде след голям късмет и колективна грешка в отбраната на сините в 90-ата минута. Тогава юношата на Левски Антонио Павлов се оказа най-съобразителен и прати топката във вратата на Пламен Илиев.
Попадението, което донесе точката на Жепейците, на практика отложи празника на болните мозъци. Това призна след мача и ядосаният треньор на Левски Илиан Илиев:
- Резултатът е пример, че ние не си купуваме мачовете. Някои хора ни изкараха какви ли не, но ето им доказателството и сега да се успокоят и да оставят отбора на мира.
В последните седмици се появяваха какви ли не слухове - че Левски минал през Монтана очаквано леко, след това играчите на Черно море нещо хвърляли тъчовете си много съмнително, а в Стара Загора Илиан Илиев се разбрал да му пуснат заради доброто старо време. Когато дойде мачът с Локомотив Сф пък, изпълнителният директор на Левски Иво Тонев щял да донесе победата на новия си клуб срещу бившия.
Малко преди 90-ата минута на съботния мач болните мозъци вече бяха наплюнчили моливите и чакаха последния съдийски сигнал. Но уви! Какво му бе работа на Антонио Павлов да вкара? Обърка всичко. Сега няма конспирации, няма директиви. Един вагон помия щеше да се лее след мача по адрес на Иво Тонев, а и на главния селекционер на Левски Дончо Донев. Нали и той е работил в Надежда, значи и той е в кюпа. Страшно щеше да стане. Ходи доказвай после, че нямаш сестра, когато всички казват, че е уличница. В България е така. Ако Крумовите закони обаче съществуваха до днес, мозъците щяха да са сакати и нямаше да могат да плюнчат моливите, защото нямаше с какво да ги държат. Всички обаче трябва да уважават това, че Иво Тонев на два пъти не прави нищо, за да си вземе точките от отбор, който спасяваше на няколко пъти. През пролетта, когато Локо Сф за първи път се изправи срещу Левски, беше същото. Преди мача иху, после тихо.
И в двата случая обаче не се отдаде заслуженото на тима на Жепейците. Треньорът Антон Велков и неговите играчи заслужават поздравления за борбеността и вярата, която показаха до последния момент. Да, Локо игра грубо, но не са виновни играчите, а съдията Александър Костадинов, който позволи такава игра. Велков обаче направи всичко, за да заслужи това 1:1 срещу Левски. След почивката, когато сините бяха обезкръвени от глупавия червен картон на Владимир Гаджев, Локо се втурна да търси гол. Велков хвърли всичките си офанзивни играчи в атака, сменяше бекове с нападатели и работата взе, че стана. Халфът, от юношеските си години в Левски, играл и като защитник, Антонио Павлов бе на точното място в точния момент и вкара във вратата на Пламен Илиев. Миг преди това 10 сини позволиха на стража на Локо Валентин Галев на два пъти да пробва удари от малкото наказателно към синята врата. След това пък Дъстли Мулдер, Ромейн Ели и Кристовао Рамос гледаха как Павлов им открадва трите точки необезпокояван и напълно заслужено.

Не е ли време да помолим Тони, да попита "уважаемата "медия" какви са тия "жепейци" и откъде се пръкнаха?
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7152
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Пон 01 Окт, 2012 11:04    Заглавие: Отговорете с цитат

мани аз разбрах откъде е тръгнало това "жепейците".
за съжаление е непоправима селска тъпота connie_29
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Пон 01 Окт, 2012 11:49    Заглавие: Отговорете с цитат

И к'во, да си го оставиме на самотек?
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7152
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Пон 01 Окт, 2012 12:55    Заглавие: Отговорете с цитат

pa®tci написа:
И к'во, да си го оставиме на самотек?


Точно това е че журналистите си мислят, че едва ли не ние трябва да се кефим, че ни наричат "же пейци". Толкова са заблудени, че ще ни трябва доста време и усилия за да ги отучим от тоя навик. За съжаление освен с радикални мерки за друг по-лесен, ефективен и натъртващ начин не се сещам, да ми еба майката на всичките !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 73, 74, 75  Следваща
Страница 56 от 75

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov
RedSilver 1.01 Theme was programmed by DEVPPL HTML Forum
Images were made by DEVPPL Photoshop Forum