Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 14 Авг, 2012 17:22 Заглавие: |
|
|
venci написа: | Pride написа: |
Нема засада при нашия гол  |
ясно се вижда,а и ква дузпа им измислиха  |
Сефте...ама май наистина не играем добре и товва е леко притеснително  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
admin Site Admin

|
Пуснато на: Вто 14 Авг, 2012 20:53 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | ...Грозното лице на бойкота..В обзора за кръга ето тези фейсове представят нашата публика |
Вълкът козината си мени, но не и нрава си  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Чет 16 Авг, 2012 20:07 Заглавие: |
|
|
ЖСК СОФИЯ написа: | Дано ме опровергаят, но тая година трудно ще останем в групата |
по мой данни,които са малко в духа на в-к Шок,но нещата във Враца са мега зле и те са май едните изпадащи,другия кандидат много сериозен е Монтана,изобщо северозапада е мега зле отвсякъде камо ли футбол.Третия изпадащ почти сигурно е Гоце делчев, въпреки че биха Миньор нямат общо с А група изобщо и само на мускули ще се задържат,но едва ли.От наща черга колкото и невероятно да звучи е половината А група,
мене по ме е яд че в нашия отбор от десетилетия се работи на парче,от днес за утре,и само на мускули не става. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 20 Авг, 2012 14:25 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | ЖСК СОФИЯ написа: | Дано ме опровергаят, но тая година трудно ще останем в групата |
по мой данни,които са малко в духа на в-к Шок,но нещата във Враца са мега зле и те са май едните изпадащи,другия кандидат много сериозен е Монтана,изобщо северозапада е мега зле отвсякъде камо ли футбол.Третия изпадащ почти сигурно е Гоце делчев, въпреки че биха Миньор нямат общо с А група изобщо и само на мускули ще се задържат,но едва ли.От наща черга колкото и невероятно да звучи е половината А група,
мене по ме е яд че в нашия отбор от десетилетия се работи на парче,от днес за утре,и само на мускули не става. |
Демек викаш да палим свещи другите да са по-зле, а не ние да се оправим  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|