Медиите за нас 2012
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 73, 74, 75  Следваща
 
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
brat4eda



Регистриран на: 19 Юни 2008
Мнения: 907
Местожителство: СОФИЯ

МнениеПуснато на: Нед 15 Яну, 2012 12:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Днес Локомотив София заминава на първия си подготвителен лагер в Сандански. „Тема Спорт" се свърза с треньора на черно-белите Антон Велков, за да разбере последните новини около състава. В един момент тимът бе останал почти без футболисти, а след това изведнъж се появиха повече от 40 кандидати да носят червено-черната фланелка.


Г-н Велков има ли Вече яснота около това кой ще остане в отбора?
- Групата, която ще замине утре (б.а. - днес) за първия лагер в Сандански, ще бъде от 25 човека. От всички момчета, които бяха на проби в клуба, ще останат само четири. Това са Светослав Петров, Николай Минков и Павел Петков. Взехме и Сергей Станчев, който е футболист на Рапид Виена. Той идва от втория тим на австрийския гранд. Сигурни нови попълнения са още Даниел Пеев, Емил Михайлов и Младен Стоев. С нас няма да заминат Дарко Савич, който има тежък бронхит, и Младен Стоев, който има проблеми с травма и ще отсъства в следващите десет дни. На първата тренировка марката „Локомотив" си каза думата. Доста хора се учудиха от появата на Владимир Манчев, Юлиан Петков и Стойчо Младенов. Въпреки че проблемите на отбора не са решени, в тима идват известни на футболната ни общественост играчи, футболистите не идват, за да играят за пари, а заради марката „Локомотив".

На първо време какви ще са целите пред отбора?
- Ще търсим оправяне на атмосферата в съблекалнята. След това ще работим върху играта на тима. Не е от значение дали отборът ще е на шесто или на десето
място. В подобна година е, меко казано, смешно да говорим за класирането на тима. Искаме отборът да придобие нов облик, начин на игра и отношение на играчите към клуба.

Г-н Гигов даде ли ви някакви индикации, че Локомотив го чакат добри дни?
- Собственикът на клуба г-н Гигов никога не ми е заявявал категорично, че Локомотив няма да го има. Със сигурност нещата около стадиона и изразходваните средства са го накарали да се замисли дали има смисъл да продължава. В момента не работим за това дали отбора ще го има, а за да върнем Локомотив на мястото, което му приляга. Искрено се надявам г-н Гигов да успее да превъзмогне всички проблеми и след време да се говори, че в клуба всичко е нормално.

Какво да очакваме от новосформирания Локомотив?
- Всъщност отборът не е чак толкова нов. В клуба се завръща голяма група играчи, а другата част от новите футболисти са млади, които притежават качества и търсят поле за изява. Очаквам през пролетта всички да дадат най-доброто от себе си и да защитят името на Локомотив.

Преди време заявихте, че искате в състава си Венци Бонев и Пламен Крумов от Черноморец. Как вървят нещата с тяхното привличане?
- Имам желание те да дойдат при нас, но имат отношения за оправяне с Черноморец. Когато ги уредят, тогава ще може да говорим за евентуален техен трансфер. Очакваме в следващите дни към отбора да се присъедини и Антонио Павлов. Ще го пробваме и ще решим дали да му предложим контракт.

На първата тренировка на отбора присъства Атанас Атанасов, който искаше да си тръгне от клуба. Има ли вариант той да остане в Локомотив?
- Не, не няма такъв. Говорих с него и се разбрахме. Свободен е да си търси нов отбор.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
crosser



Регистриран на: 01 Юни 2008
Мнения: 212
Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед 15 Яну, 2012 14:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Владо Манчев: Локо (Сф) няма да изчезне



Един от най-опитните нападатели в родния футбол -Владимир Манчев, отново е в Локо (Сф). Бившият цесекар ще се опита да помогне на „червено-черните" да завършат подобаващо този кошмарен за тях сезон. Какво очаква Манчев от пролетния дял и какво го накара да се върне в Надежда? Нападателят отговори на тези въпроси в интервю за „Меридиан Мач".



- Владо, как се стигна до завръщането ти в Локо (Сф)?

- Говорих със старши треньора и се разбрахме бързо. Все още нямам договор, но това в момента ми е последна грижа и е чиста формалност.

- Как ти се стори Локомотив на първата тренировка?

- Всичко беше нормално. Все още сме много момчета. Както се казва, съблекалнята е толкова претъпкана, че няма къде да седнеш спокойно да се преобличаш. По всичко изглежда, че съставът тепърва ще се изяснява, много млади играчи ще бъдат изпробвани. Надявам се колективът ни да е добър и да нямаме проблеми занапред.

- Неясното бъдеще не ви ли притеснява?

- Истина е, че положението не е цветущо. Аз обаче съм сигурен, че Локомотив ще продължи да съществува.

- Отборът не е добре в класирането и е само на 3 точки от опасната зона. Какво смяташ, че е реално да гоните през пролетта?

- Единствено да се изкачим няколко места по-нагоре и да завършим в средата на класирането. Със сигурност ще направим всичко възможно да изглеждаме много по-добре, отколкото през есента.

- Забрави ли вече тежките моменти, в които имаше контузии? И само на мал-шанс ли се дължаха те?


- Аз ги отдавам само на малшанс. В последните три години имах толкова контузии, колкото нямах в цялата си кариера досега. Бяха мускулни контузии. Правих и операция от киста на костица. Иначе се надявам да нямам повече травми. Сега се чувствам добре. В първите дни от подготовката само тичаме. Надявам се, след като започнем да играем, да нямам проблеми.

- Решил ли се още колко време ще играеш сериозен футбол?

- Не. Изобщо не си правя планове. Не мога да ти отговоря на този въпрос.

- Какво стана миналата година с Академик (Сф)? Имаше някакви проблеми с тях. Самир Селимински каза тогава нещо от типа „проблемът на Владо Манчев е в главата"...

- Връщаш ме към минали истории, които не знам как да коментирам. Просто бях контузен тогава, а от Академик не ми повярваха. Това е. Аз и когато отидох в Локомотив (Сф) след това, пак не можех да играя дълго време. Това е истината.

- Не мога да не те попитам за ставащото в ЦСКА. Как ти се струват нещата на „Армията"?

- Казвал съм си мнението много пъти и пред вас, и пред ваши колеги. То не се е променило и досега. Нещата там не ми харесват.

- А какво е мнението ти за допинг скандала в ЦСКА?

- И този въпрос въобще не искам да го коментирам. Все пак може би не е и редно, след като в момента съм част от друг отбор.

- Два от твоите бивши отбори Лил и Леванте са в много силен период от развитието си. Какво можеш да кажеш за тях?


- При Лил сегашното положение е плод на дългогодишна правилна и целенасочена политика. Както финансова, така и кадрова. На мястото на прекрасната база, която имат сега, когато аз играех там имаше само фургони. Това, което се направи в този отбор, е прекрасен пример как един среден клуб, какъвто Лил винаги е бил за френските мащаби, може да се превърне в гранд. Мисля, че могат да станат това, което беше Лион години наред. При Леванте проблемът беше предишният президент. И аз, и много други хора имаха проблеми с него. Новият президент Каталан е млад, амбициозен и много свестен човек. Докато играех аз, той беше член на управата. И въпреки че Леванте продължава да е с най-ниския бюджет в Примера се вижда, че при правилно управление може да постига отлични резултати.

- Кой ще стане шампион в България?

- Надявам се да е ЦСКА. Но ще е много трудно. Разпродадоха отбора. И Спас Делев е на път да бъде продаден. Заместници, като гледам, засега не се търсят. Но и да се потърсят и да се намерят, нещата няма да се оправят с магическа пръчка. Със сигурност титлата ще се оспорва между ЦСКА, Лудогорец и Левски.

- Какво мислиш за Лудогорец?

- Добре е за футбола да има повече такива отбори. Това, което стана там, е доказателство, че ако има пари и те се използват правилно, и в България може бързо да се изгради силен отбор. Чувам, че при тях всичко е наред като организация и като условия, които са подсигурени на играчите. Нормално е при това положение да постигат успехи.
_________________
САМО ЛОКО СОФИЯ ! ! ! !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7152
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Нед 15 Яну, 2012 16:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Пеев: Ситуацията е тежка, но Локомотив ще го има
15 януари 2012 14:37 donbalon
"Имах оферти от чужбина, но предпочетох да се върна в "Надежда", каза играчът

Юношата на Локомотив (София) Даниел Пеев се завърна в "Надежда" тази зима. Днес той замина с тима на лагер в Сандански, а преди това коментира ситуацията в тима.

"Завръщам се у дома след толкова години. Радвам се, че ще имам възможността отново да играя в един славен отбор. Ситуацията не е лека, но тя ми се отразява добре. Радващото е, че Локомотив ще може да разчита на всички нас и ние да разчитаме на него. Не виждам проблем да се представим по-добре от есента. Събрахме се добри футболисти, останаха добри футболисти и се радвам, че сме заедно. Наистина имах оферти от чужбина, но реших, че в България ще играя само за Локомотив и не съжалявам за това“, заяви Пеев.

acute
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Нед 15 Яну, 2012 16:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре бе братче, поствате едни и същи неща по пет пъти в две различни теми, ай разглеждайте малко преди да цвъкате. black_eye
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
tseko



Регистриран на: 02 Сеп 2008
Мнения: 1735
Местожителство: СОФИЯ

МнениеПуснато на: Нед 15 Яну, 2012 19:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Едно не можах да разбера - как така на Даниел Пеев ситуацията около ЛОКО му се отразявала добре???Някой може ли да го преведе това?
_________________
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ra4mO



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 4475
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Нед 15 Яну, 2012 21:45    Заглавие: Отговорете с цитат

http://vbox7.com/play:0fe6c97d2a
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед 15 Яну, 2012 22:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Ra4mO написа:
http://vbox7.com/play:0fe6c97d2a

Култ!!! Гаранция обаждане под влияние на...емоции biggrin
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
tseko



Регистриран на: 02 Сеп 2008
Мнения: 1735
Местожителство: СОФИЯ

МнениеПуснато на: Пон 16 Яну, 2012 0:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Metala написа:
Ra4mO написа:
http://vbox7.com/play:0fe6c97d2a

Култ!!! Гаранция обаждане под влияние на...емоции biggrin


Всичко е под влиянието на емоциите! biggrin
_________________
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
brat4eda



Регистриран на: 19 Юни 2008
Мнения: 907
Местожителство: СОФИЯ

МнениеПуснато на: Пон 16 Яну, 2012 18:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Сърбинът Дарко Савич е отказал да си намали заплатата в „Локо" (Сф) и заради това днес няма да замине с отбора за лагера в Сандански, твърди „24 часа".

Официалната информация за защитника обаче е, че не пътува заради тежко простудно заболяване. Савич рита за „железничарите" от есента на 2004 г., но въпреки това не е приел предизвестеното редуциране на възнагражденията заради затегнатото финансово положение при столичани.

Ясно е, че от страна на клуба промяна в позицията няма да има. Така единственият шанс Дарко да продължи да носи червено-черната фланелка е да склони да взема вече по-малко пари при „железничарите". Намалени заплати бяха предложени на всички останали верни на собственика Николай Ги-гов футболисти след масовото бягство на недоволните.

За верен на Гигов при сбора в сряда се обяви Атанас Атанасов. Той обаче не попадна в групата за лагера. Друг останал от есента играч - турчинът Байкал, все още не се е прибрал в България.

Заради заболяване наистина днес няма да замине един от завърналите се в „Локо" юноши Младен Стоев. Колегата му от шампионския за старшата възраст на „железничарите" отбор от сезон 2002/ 2003 Пламен Крумов е очакван в Сандански до сряда. Също тогава трябва да се появи игралият през есента във втородивизионния израелски „Апоел" (Ерусалим) Антонио Павлов. Нападателят е юноша на „Левски".

От камарата преминали на проби играчи треньорът Антон Велков ще вземе 4-ма. Това са опорните халфове Николай Минков („Калиакра") и Светослав Петров („Сливен"), дясното крило на Банско. Павел Петков и игралият за аматьорите на виенския Рапид нападател Сергей Станчев.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7152
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Вто 17 Яну, 2012 15:11    Заглавие: Отговорете с цитат

На имения си ден Тони Велков изпрати сина си в Падерборн
Светослав Табаков / 17 януари 2012 13:54Размер на шрифта: T- | T | T+

© Sofia Photo Agency
На имения си ден днес /Честито!/ наставникът на Локомотив Сф Антон Велков имаше и втори повод да почерпи. Неговият син Костадин Велков получи предложение за проби във втородивизионния немски тим Падерборн и отпътува днес от лагера на „железничарите“ в Сандански.

Велков-младши ще замине утре за Анталия, където е на подготовка Падерборн, в който преди време игра и баща му. Ако бъде одобрен, той ще бъде привлечен от тима от Втора Бундеслига, в противен случай ще се завърне в Локомотив Сф.

Освен Антон Велков, днес за имения си ден в лагера на Локото почерпи и новото попълнение Антонио Павлов. Четиримата футболисти, които са на проби в отбора, оставят до момента добри впечатления. Проблем с лека травма има само дошлият от втория тим на Рапид Виена Сергей Станчев.

Локомотивци продължават да очакват пристигането на Младен Стоев и Пламен Крумов, с което обаче зимната селекция на тима няма да приключи.

Първата контрола на отбора е в петък от 14 часа срещу Пирин ГД в село Дамяница.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТОНИ ВЕЛКОВ
0010-loko 0036-00005 0009-acab 0014-lokooo 0004-durzakira 41259_808 16813_orig viannen_01 JC_cheers JC_cheers JC_cheers
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто 17 Яну, 2012 23:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Пари в Локо София

Верните играчи на Локомотив София са получили малка част от дължимите си суми преди заминаването за лагера в Сандански, пише "24 часа", позовавайки се на източник от клуба.

Това са първите пари, които вземат "железничарите" от края на октомври. Старите футболисти имат да получават по 2-3 заплати. Те обаче бяха предоговорени значително. Новите играчи пък няма да вземат повече от 2000 лева.
още по темата

Тони Велков: Смешно е да говорим за цели
15.01.201212:11
1|видяна 803
Локо София взима двама юноши на Левски
14.01.201219:33
0|видяна 1791
"Червено-черните" от неделя са на лагер в Сандански. Вчера отборът тренира в Дамяница. Юношите на Локомотив Пламен Крумов и Младен Стоев са очаквани там, както и нападателят Антонио Павлов.

Възможно е и Атанас Борносузов дадойде в Локо София, пише "Тема спорт". Полузащитникът бе освободен от Славия след Нова година да си търси нов отбор и вече е провел разговор с ръководството на "червено-черните".

В същото време стана ясно, че халфът Васил Велев е отказал оферта от Монтана. Той е бил категоричен, че ще остане в "Надежда" въпреки тежкото финансово положение в клуба. Полузащитникът се надява, че през пролетта ще получава повече шанс за изява от Тони Велков.

Първоначално Велев възнамеряваше да се присъедини към групата на напускащите заради няколкото дължими заплати и премии. Впоследствие обаче той размисли и остана.

_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
crosser



Регистриран на: 01 Юни 2008
Мнения: 212
Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб 21 Яну, 2012 15:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Тони Велков: Локомотив никога не е умирал


Наставникът на Локомотив София Антон Велков остана доволен от своя тим след победата над Локо Пловдив с 2:1 в приятелски мач, предаде кореспондент на Novsport.com.



"Контролата беше качествена и за двата отбора. Аз съм по-доволен от първото полувреме, но не затова, че поведохме. През второто полувреме пък отборът на Локомотив Пловдив доминираше на терена. Съвсем нормални неща с оглед на многото смени и многото нови хора, поне при мен. Ако направим едно поносимо полувреме за нас на този етап е предостатъчно.", започна Велков.



"Локомотив не е умирал и няма как да се случи това нещо, ако се намерят точните хора. Има си точни хора за точния момент и когато те се намерят, проблемите избледняват. В момента се държим на огромното ни желание. Разбира се, че работата, която отхвърлихме през седмицата беше доста тежка. В крайна сметка все още не съм казал кой ще остане в отбора и кой не и от това се водят много от момчетата. Надявам се да не забравят как се борят сега и да продължават по същия начин.", продължи треньорът на столичните "железничари".



"При всички положения е плюс, че имаме наши юноши в отбора. Сега Локомотив има нужда от нас. Има нужда и от тези момчета, които не са наши юноши, но идват да се раздават за отбора. Възможно е да има още нови. Няма сега да кажа кои си тръгват. Ще поговоря първо с колегите и ще решим след ден-два тъй като с това решаваме и съдбите на тези момчета.", завърши специалистът.
_________________
САМО ЛОКО СОФИЯ ! ! ! !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
crosser



Регистриран на: 01 Юни 2008
Мнения: 212
Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб 21 Яну, 2012 15:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Велков: Смятат, че Локо Сф е аутсайдер, но след време няма да е така


Старши треньорът на Локомотив София Тони Велков сподели след победата с 2:1 над Локомотив Пловдив в контрола, че е доволен от своя тим и показаното през първото полувреме на мача.

„Като че ли първото полувреме беше по-качествено, или по-точно аз съм доволен от играта на нашия отбор през първата част. Приехме играта много дълбоко след почивката, но разбира се, може би смените, разконцентрират играчите. Но проверката беше добра, мисля че и за двата отбора. Изключвам последните минути, където напрежението от физическите натоварвания си казват думата“, сподели Тони Велков.

„Не искам да се изненадвам. Нека оставим на хората да говорят. Всеобщото мнение сега е, че Локомотив Сф е някакъв аутсайдер, но ако изолираме всичко, което се казва за нас, ще си работим спокойно и мисля, че след време никой няма да се изненадва, че Локомотив играе добре“, завърши Тони Велков.
_________________
САМО ЛОКО СОФИЯ ! ! ! !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
crosser



Регистриран на: 01 Юни 2008
Мнения: 212
Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб 21 Яну, 2012 15:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Локо София надделя над Локо Пд в Сандански


Локомотив София победи Локомотив Пловдив с 2:1 в оспорван мач, който е част от организирания турнир в Сандански, където двата отбора провеждатат своите подготвителни лагери. Головете за столичните железничари отбелязаха Добрев в 37-ата минута и Манчев в 89-ата минута, а точен за „смърфовете“ бе Йорданов в 88-ата минута. Двобоят бе коректен, с изключение на една ситуация дошла в самия край на срещата, когато за спречкване помежду си Харизанов и Георгиев получиха директни червени картони от съдията Ивайло Стоянов.

През първото полувреме столичани имаха надмощие като още в 20-ата минута Дафчев центрира от пряк свободен удар, Гаров засече топката и я прати в лявата греда на врата на Локо Пд, пазена от Хаузер. Малко по-късно, в 31-ата минута силен удар на Марчо Дафчев отново срещна, този път напречната греда на вратата на „смърфовете“.

Последва хубав, но твърде неточен удар на Даксон, а логичното се случи в 37-ата минута. Манолов шутира прострелно към врата на Хаузер, Добрев засече и вкара коженото кълбо за 1:0. При този резултат двата отбора се оттеглиха на почивката.

След паузата Локо Пд вдиган оборотите и владееше повече инициативата. Възпитаниците на Емил Велев бяха по-активният отбор на терена, но трудно достигаха до чисти голови положения. Столичани се опитаха да отговорят на натиска чрез хубава контараатака на Коев, който изведе влезлия като резерва Стефанов в наказателното поле на Локо Пд, но ударът му бе избит в корнер.

Желанието на „смърфовете“ да стигнат до гол бе увенчано с успех след като в 88-ата минута Йорданов отправи хубав диагонален удар към врата на Локо Сф, който не бе отразен от Михайлов и така резулатът бе изравнен. Минута по-късно обаче, при една атака на П.Петков, влезлият като резерва Владо Манчев отново изведе софиянци напред.

Непосредствено преди края на мача, заради спречкване помежду си, Георгиев и Харизанов бяха изгонени от рефера на двубоя Ивайло Стоянов и по този начин двата отбора останаха с човек по-малко.
_________________
САМО ЛОКО СОФИЯ ! ! ! !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
georgi
Гост





МнениеПуснато на: Съб 21 Яну, 2012 15:55    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.novsport.com/news175724_1070.html (тук има и звук biggrin )
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 73, 74, 75  Следваща
Страница 8 от 75

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov
RedSilver 1.01 Theme was programmed by DEVPPL HTML Forum
Images were made by DEVPPL Photoshop Forum